e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

24 de Gener del 2013

PER COHRÈNCIA I RESPECTE

Com era previsible uns quants diputats del PSC (cinc  en concret) s'han abstingut en la votació de la declaració presentada al Parlament sobre el dret a decidir.

Segons a fet públic e notícies, la diputada Núria Ventura, exalcaldessa d'Ulldecona, ha fet públic al seu blog personal un text signat per ella i la resta de diputats que s'han abstingut en la votació de la Declaració de Sobirania, explicant perquè han trencat la disciplina de vot del PSC. 

Ventura, Joan Ignasi Elena, Rocío Martínez-Sempere, Marina Geli i Àngel Ros signen una declaració sota el títol "per contribuir a la unitat del catalanisme" en el qual reivindiquen que el PSC "ha de ser pal de paller de la cohesió social i...

Continuar llegint...

20 de Gener del 2013

LA RENDA FAMILIAR

  Dies enrere es van fer públiques les dades de renda familiar disponible a la ciutat de Barcelona de l'any 2011 i l'informe del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya sobre el risc de pobresa relacionat amb el mercat de treball. Xifres força eloqüents i a l'hora significatives.

Aquest estudi posa sobre la taula  que no és només que la crisi afecti de manera diferent els diversos estrats socials, sinó que afecta de manera oposada. Les dades de Barcelona són evidents. Des de 2008, any en què es va fer patent la crisi amb tota la seva virulència, la renda familiar dels cinc barris més pobres ha empitjorat, allunyant-se un 10% del...

Continuar llegint...