e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

24 de Juliol del 2008

Amb els deures fets

Amb la celebració, aquest prop passat cap de setmana, de l'onzè congrés del PSC, es posa fi a tota una sèrie de congressos que els partits polítics catalans han portat a terme en les darreres setmanes.

Ben sabut és que aquests actes cal llegir-los en clau interna. Serveixen per endreçar la casa - quan es pot- i mirar el futur, sense deixar de mirar, encara que només sigui de reüll pel retrovisor, de forma molt especial, els darreres resultats electorals.

Això és el que ha fet, també, el PSC però ha aprofitat per fer quelcom més. Veiem:

Per començar els socialistes corrien el risc de fer un Congrés basat en l'autocomplaença i mirant-se el melic, res d'això. Les gents del PSC han fet una aposta clara de futur i han marcat el full de ruta. Ho han fet de forma clara i entenedora...

Continuar llegint...

04 de Juliol del 2008

L'espectacle continua

Quan Mariano Rajoy, ara fa poques setmanes, guanyava el Congrés del PP, ens va anunciar per enèsima vegada, el viatge al centre dels conservadors espanyols. És aviat. Cal donar marge i temps per veure com i on arriben. El que de moment ha canviat un xic són alguns gestos. És veritat. Però a dia d'avui els plantejaments essencialistes dels populars són els mateixos i la democràcia interna continua essent una utopia.

Després de dures converses entre els legítims aspirants a la secretaria general del PP de Catalunya, dies abans de la celebració del Conclave Català, Gènova ha imposat a la seva candidata, Alicia Sánchez Camacho. Aquest no és el camí, així no es fan les coses. Els populars han estat incapaços de donar una imatge de renovació, ans al contrari col·loquen al capdavant de l'organització...

Continuar llegint...