e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 de Gener de 2015

 

Una vegada més, el PP i el PSOE tergiversen les paraules i anomenen “pacte d’estat”  a un acord que signen tots dos amb la pretensió que la resta de forces polítiques ens hi adherim Ara ho han fet en matèria antiterrorista. És una llàstima que per enèsima ocasió el PP i el PSOE no hagin volgut que altres forces polítiques se sumin a aquest acord amb aportacions que, sens dubte, l’haurien enriquit.

Des de CiU, com sempre, donem ple suport a la lluita antiterrorista i també, com sempre, mantenim el ferm compromís abastament demostrat que no farem us polític del terrorisme, fet que no poden dir ni el PP ni el PSOE en anteriors i molt dramàtics esdeveniments.

El que no farem és acompanyar el PP i el PSOE en la presentació d’aquest mal anomenat pacte d’estat senzillament perquè no hi hem estat convidats en la seva elaboració. Per tant no podem considerar pacte d’estat a un acord entre només dues formacions polítiques del Congrés dels Diputats. El que sí que farem és fer les nostres aportacions en el tràmit parlamentari del projecte de llei de reforma del Codi Penal en matèria antiterrorista.

Que ningú no s’equivoqui: CiU sempre ha estat en contra de qualsevol expressió terrorista, sigui jihadista o d'altra naturalesa. Ho hem fet sense ambigüitats, sense tebiesa i sense jugar mai amb la qüestió terrorista des d'una perspectiva partidista. Malauradament, això no ho poden dir els proposants d'aquest pacte.

Per això, sense desentendre'ns del nostre compromís històric contra el terrorisme, ens comprometem en el tràmit parlamentari a fer aportacions i a donar sortida al projecte de llei. El nostre compromís està en la tramitació parlamentària i amb el vot per una lluita eficaç contra el fenomen terrorista, en aquest cas jihadista. Be farien populars i socialistes en treballar per obtenir els màxims suports en una matèria tan delicada i sensible que tant preocupa a la societat.

Benet Maimí, secretari d’Organització d’Unió Democràtica de Catalunya

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
511
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR