e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Gener de 2015

L’acord anunciat pel president Mas permet continuar endavant amb el procés i alhora dona estabilitat parlamentària per seguir governant perquè arribin a bon port un reguitzell d’iniciatives transcendents per al futur del país i per al dia a dia dels ciutadans.

A més de treure el procés de la via morta en que semblava que es trobava, l’acord introdueix certeses allà on hi havia incerteses. El compromís d’Unió i de CiU amb el poble de Catalunya era i és dur endavant el procés, però també treballar per la recuperació econòmica amb mesures que facilitin la reactivació de l’economia. Tenim al Parlament un conjunt de lleis per aprovar (la reforma del Servei d'Ocupació de Catalunya i la llei de la formació ocupacional, entre d'altres) que tenen molt a veure amb la recuperació econòmica, que òbviament preocupa, i molt, al conjunt de la ciutadania i que, per tant, han de ser la nostra prioritat. Amb l’acord, hem de garantir que aquests tràmits parlamentaris prosperin així com també fer una aposta que posi les coses fàcils als emprenedors. Generar ocupació és una de les apostes irrenunciables d'Unió.

Ara toca governar, continuar prenent decisions al servei del país. El calendari electoral per aquest 2015 queda clar. Eleccions municipals el 24 de maig, que ara és la nostra prioritat com a partit, i continuar treballant en el procés per formular la nostra proposta electoral per al 27 de setembre..

Hem d’anar pas a pas i els primers que cal fer són els que tenen a veure amb l’acció de govern: prendre decisions, aprovar els pressupostos, tancar l’agenda legislativa, fer aquest conjunt de lleis i continuar complint l'acord parlamentari que vam subscriure a inicis d'aquesta legislatura entre CiU i ERC.

Després de les municipals i d’haver resolt l'agenda legislativa, des d’Unió afrontarem la segona part d'aquest exercici transcendent que ens portarà a les eleccions del 27 de setembre.

Benet Maimí, secretari d’Organització d’Unió Democràtica de Catalunya


Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
612
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR