e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

02 de Desembre de 2014

Dissabte hem pogut comprovar que la tan anunciada visita de Mariano Rajoy a Catalunya ha estat profundament decebedora i ha constatat que el govern del PP aposta pel frontisme, una actitud que no porta enlloc i que no genera cap tipus de solució possible al contenciós entre Catalunya i Espanya.

És decebedor que Rajoy hagi estat incapaç de fer una sola proposta per trobar solució a l’innegable conflicte existent. A més, dissabte va prendre l’actitud de l’”aqui estic jo” i es va permetre situar al marge de la legalitat a les més de 2.300.000 persones del nostre país que a les urnes van voler exercir lliurement i democràticament el seu dret a decidir el futur del nostre país. La seva dura actitud de menyspreu ratlla amb l’autisme polític.

Ha tornat a quedar clar que l’executiu de Mariano Rajoy governa d’esquenes a Catalunya perquè és incapaç d’oferir ni una sola proposta, i més greu encara, d’escoltar i de dialogar sobre les inquietuds i anhels d’una molt substancial majoria dels catalans i de les catalanes.

És evident que quan Rajoy ve a Catalunya només pensa en el seu partit i en els seu electorat. De fet, una part de la seva intervenció la va dedicar a reforçar el paper de Sánchez-Camacho i dels seus partidaris perquè no se sentin sols.

I la part central del seu discurs es va centrar en ignorar i en menystenir el president Mas i les persones que van participar el 9-N. Rajoy ha tornat a demostrar que només governa en clau partidista. Per això la única resposta que ha sabut donar a Catalunya durant el seu mandat és la negativa, la negativa i més negatives. Hauria de començar a comprendre que no és així com solucionarà res, que d’aquesta manera no es respecta a un poble i que tampoc amb aquesta actitud  reduirà les diferencies a la recerca de solucions. Malauradament ens ha tornat a quedar molt clar que Rajoy governa d’esquenes a Catalunya, d’esquenes a les persones del nostre país.

Benet Maimí, secretari d’Organització d’Unio Democràtica de Catalunya

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
666
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR