e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

10 de Març de 2015

A Unió Democràtica de Catalunya estem acostumats al fet que des de fora pretenguin dir-nos el que hem de fer i el que no. L’únic que persegueixen és imposar les seves visions. Com ja vam anunciar en el darrer consell nacional del 21 de febrer, el partit decidirà sobre una proposta concreta de full de ruta, la d’Unió. La plantejarà el comitè de govern i serà votada el 14 de juny per tots els militants en una consulta. Que es faci desprès de les eleccions municipals és una decisió presa perquè la posició del món local d’Unió així ho vol majoritàriament.

La proposta que sotmetrem a consideració de tots els nostres militants no serà només de la direcció ja que serà redactada a partir de les converses que es mantindran internament al territori. Recolliran, doncs, aportacions diverses. Ara encara és aviat parlar dels continguts i ho farem en les pròximes setmanes.

Volem que la consulta sigui exemplar i amb totes les garanties democràtiques. Som conscients que la societat reclama més transparència i més participació en tots els àmbits. Per a Unió, transparència i participació són obligacions i compromisos adquirits amb la societat. La consulta del 14 de juny serà, sens dubte, un exemple de radicalitat democràtica: un militant, un vot.  

Per a nosaltres, Unió no te cap sentit sinó és un veritable reflex  dels anhels i dels interessos d’una part de la nostra societat que se sent identificada amb les nostres propostes, tant des del punt de vista del procés de construcció nacional, com des de la seva vesant social que posa la persona com a centre de tota activitat política. Amb exercici de la nostra sobirania, articularem un full de ruta propi que, evidentment, posarem damunt de la taula davant la societat de cara a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya.

Benet Maimí, secretari d’organització d’Unió Democràtica de Catalunya

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
679
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR