e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

05 de Maig de 2015

Municipals 2015

Demà passat dijous a mitjanit comença la campanya de les eleccions municipals a Catalunya i a la restat de l'Estat espanyol. Són unes eleccions que venen marcades per les moltes llistes i per les noves opcions polítiques que es presenten als diferents municipis del nostre país i arreu. Aquest fet demostra que la política viu immersa entre nous paradigmes que no existien fins ara.

Com a secretari d'Organització d'Unió i membre de la direcció de CiU tinc clara una cosa, però: la federació continua essent la força municipalista per excel·lència al nostre país. Presenta més llistes que cap altra formació a Catalunya, amb persones renovades i preparades, que tenen molt clara la nova manera de fer política que necessiten els ajuntaments del nostre país.

CiU pot tornar a ser la força amb més suport de la gent el proper 24 Maig. I necessitem que sigui així Les 10000 persones que es presenten amb les sigles de CiU garanteixen que Catalunya continuï creixent des dels ajuntaments, des dels pobles i ciutats.

Com afirma la dita "no es oro todo lo que reluce". No us creieu les promeses de canvi i llegiu-vos els programes de les diferents formacions que es presenten en els vostres pobles o ciutats. Que tingueu una bona campanya!

Som-hi!!!

Benet Maimí, secretari d’Organització d’Unió Democràtica de Catalunya

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
741
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR