e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

16 de Setembre de 2014

Legalitat i responsabilitat

Catalunya afronta setmanes transcendentals per al seu futur que han de portar a la consulta el 9 de novembre. Des d´Unió estem compromesos des del primer dia perquè aquesta consulta arribi a bon port i perquè, tal com ha dit reiteradament el president de la Generalitat -que és qui lidera aquest procés-, es faci emparada en la legalitat.

Per aquest motiu, cal dir que fer cas a les veus que reclamen saltar-se la legalitat no ens portarà enlloc. Estem convençuts que és precisament la legalitat la que aportarà la màxima legitimitat al procés. Convé recordar també que fer una crida a saltar-se la legalitat posa en perill l´acord parlamentari que vam assolir tots els partits favorables a la consulta. Hem de fer les coses bé, tal com ha recordat el nostre president una i altra vegada.

Cal que tots fem un esforç per continuar avançant pas a pas i, sobretot, per donar el màxim suport al president de Catalunya. Hem d´entendre que el lideratge del camí que ha de portar fins a la consulta ha de seguir en mans del president Artur Mas. És necessari, doncs, que els partits es posin al seu costat i no pretendre que sigui el president el que estigui en mans de les formacions polítiques. No és moment d´obrir esquerdes, sinó de fer pinya.

Només amb paciència, però també amb màxima fermesa, només anant pas a pas sense pressa però també sense defallir, arribarem a fer possible la consulta que els catalans i les catalanes reclamem. No és moment de posar el carro davant els bous, sinó de seguir units i fidels amb els compromisos adquirits perquè el 9-N esdevingui una realitat que permeti a Catalunya decidir el seu futur.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
651
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR