e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

21 d'Octubre de 2014

El PP torna a fer uns pressupostos contra Catalunya

El PP ha presentat uns pressupostos que discriminen Catalunya notòriament. Són electoralistes i no faciliten la recuperació econòmica ni afavoreixen la creació d’ocupació. No és aquesta una crítica partidista, sinó la constatació d’uns fets fàcilment demostrables. Si agafem les dades d’inversió en infraestructures hauríem de recular disset anys per trobar una discriminació semblant a la que veiem en aquests pressupostos que aquesta tarda es debaten al Congrés .

Són uns pressupostos que, a més, s’han fet pensant  en les eleccions de l'any vinent en lloc de pensar en les necessitats i en l'interès general de l'Estat espanyol. Són irreals ja que assumeixen com a certes unes previsions macroeconòmiques exageradament optimistes malgrat les prevencions anunciades pels organismes internacionals que no comparteixen en absolut aquest desmesurat optimisme del govern Rajoy sobre les expectatives de l'economia de l'Estat.

Tampoc són l’eina necessària per donar resposta a les necessitats de l’economia. No faciliten instruments per ajudar a la recuperació econòmica. Clar i ras: no serveixen per a la creació d’ocupació que hauria de ser el seu primer objectiu per revertir les escandaloses xifres d’atur que pateix l’Estat .

En definitiva, són uns pressupostos que segueixen la línea  del govern del PP dels darrers anys. Demostren la incapacitat del PP de donar resposta a les necessitats reals de l’economia i tornen a evidenciar l’atac sistemàtic que s’exerceix  contra Catalunya. Una vegada més discriminen el nostre país en inversions en infraestructures i en el manteniment de les estructures bàsiques de l’estat dels benestar i de la qualitat de vida dels catalans i catalanes.

S’afegeixen, doncs, a la finalitat política del PP d’asfixiar econòmicament Catalunya i, per tant, acaben perjudicant tots els habitants del nostre país.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
702
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR