e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

21 de Setembre de 2012

Teatre a Sant Jaume

Parlant amb molta de la gent que es manifesta "amb el cor" un arriba a la conclusió que no saben el que és un estat. Tot i reivindicant-ne un. L'estat no és cor, és maquinària. Freda, amb pretensió de precisa, despietada; estadística. L'estat és més en Humphrey que el Primer Ministre. I diria últimament que en Humphrey ha esdevingut Primer Ministre.

Vau veure com es mobilitzava a la xarxa la rebuda del President després de la visita a la Moncloa pel Pacte Fiscal ? Jo sí i amb detall. Molts dels que em llegiu sabeu que la crida a la Plaça de Sant Jaume estava a l'agenda de la federació des de feia dies. Tots els afins en marxa, gent que poc es connecta a Twitter va llençar una crida de forma orquestrada.  En fi, cap novetat. A veure si ho hem entès, Mas va a Madrid a pactar quelcom que sap que ara no pot pactar i quan torna és rebut com si això fos Braveheart. No es veu res estrany? Ric. "Hi havia més gent que la de CiU". És clar, però algú ha de començar el show.

Vau veure moltes de les banderes que hi havia a Sant Jaume? Ho dic pel material amb el qual estaven fetes i la seva igualtat. Curiosament no eren estelades les més fàcils de distingir com a senyeres repartides, com a qualsevol acte de campanya de CiU. Ahir dijous vam assistir al primer acte de campanya de la federació nacionalista. O potser va ser el segon? Potser el primer va ser la mani? Tindria gràcia, un acte de CiU amb la participació d'en Joan Herrera. Jaja.

Mentre el carrer bull d'il·lusió, en Humphrey fa de les seves. I refreda via comunicats d'empresaris, via La Vanguardia revisant el càlcul de gent que va anar a la mani i via Jordi Pujol i Soley. I ara què? Ara el que toca segons el pla: eleccions. Herrera ho va dir bé: "Va entrar a la Moncloa com a President i ha sortit com a candidat". Tothom diu que seran al novembre o desembre, a mi no m'encaixa gaire. Jo les faria a la primavera tirant cap a l'estiu o ja directament al setembre de 2013. Pels motius que explico a l'anterior article sobre el tema, "L'enganyifa de CiU" http://blogs.e-noticies.com/azoteliberal/lenganyifa_de_ciu.html  I diré quelcom més, seria ideal per en Mas fer les eleccions al setembre de 2013, celebrant amb il·lusió el primer aniversari del primer acte de campanya de CiU ple d'involuntaris: la mani de l'11S de 2012. 15 o 22 de setembre de 2013 és quan jo les faria. Així també té un any per preparar la primera estructura d'estat que no tenim, la hisenda pròpia. Tot sense arribar al debat de pressupostos de cara al 2014. Però això de la data electoral només ho sap el President, oi? Va dir que no especuléssim amb això perquè ens podem equivocar. Vet aquí la gràcia. M'arrisco molt? Sí, ja ho sé. Com sempre. No he vingut a avorrir-me, ni a avorrir-vos. 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Enviar a un amic  
1350
0
TORNAR