e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

02 de Maig de 2015

 

Mercè Riera: Orgull, família, autosuperació, petita i mitjana empresa... Menjar bé i tradicional, carai! Capaç d'autojustificar-se amb bons arguments qualsevol barbaritat per interès. Bon vi negre. No s'ha cregut mai el Procés, però per tal d'aconseguir un millor model de finançament dóna suport al farol convergent.

Ernest Guitart: cagadubtes. Sensibleria -no pas sentiment de pietat- cap als febles fruit de ser víctima de bullying. Això últim el fa clarament votant del PSC, sector petita burgesia comarcal. Fins als nassos de la família i de la mare -la Mercè- però incapaç de defenestrar-la a la seva ment. Impotent i emocionalment dependent. Incapaç de finir el matriarcat. Ara no sap si votar la coalició municipal formada per ERC i el Moviment d'Esquerres. És amic de Marina Geli.

Sergi Guitart: nen mimat, el petit de la família. Amb una vocació forta per la cuina i obsessió pels detalls sense importància, no pot ser altra cosa que votant convergent d'última generació. Té el carnet de la JNC guardat en un calaix. Lluny de la fredor analítica i pujolista de la mare, ell sí es creu el Procés perquè li agrada somiar però no pas arriscar gaire. Per aquest mateix motiu va voler ser cuiner i no pintor evitant heretar la vocació frustrada de la mare.

Lluís Guitart: abstencionista des que va assolir la majoria d'edat. No sap ni quants regidors formen el plenari de l'Ajuntament de Sant Climent. Malgrat tot, una vegada va votar Iniciativa per fotre sa mare.

Claudi Guitart: d'ètica anarcocapitalista sense saber-ho, no acostuma a votar perquè no hi veu cap benefici. Però quan ho fa, és per mascles com ell: d'aparença dura i cor calent. Això sí, sempre de dretes.

Ona Guitart: jove militant de la JNC amb aires de grandesa. La vida la posa a lloc constantment i la mateixa experiència traumàtica viurà amb el Procés d'Artur Mas.

Nil Guitart: és fora del país, ben perdut i no vota per correu. Té coses millors a fer.

Sònia Farrés: ultralegalista fins a la nàusea. Per això vota a Ciutadans i és amiga dels jutjats de Carina Mejías. En un temps llunyà va votar a Convergència i Unió per ser fan de Miquel Roca.

Maribel Pereira: el més sorprenent és que no sigui cuinera al Born. Evident votant d'Iniciativa, educada en la consciència de classe ambiental on ha crescut. Guanyar-se bé la vida no l'ha fet canviar de conviccions. Mai votarà a Podemos per ser una esquerra poc científica i típica d'aturats.

Dani Pereira: típic aturat votant de Podemos. L'esquerra científica que vota sa germana no el complau en el seu ressentiment social. Vol passar a l'acció. Encara no sap que els de Podemos li prendran el pèl quan governin consagrant una boliburgesia fascio-marxista.

Ricard Pereira: el pare del Daniel i la Maribel vota Iniciativa amb el nas tapat perquè el que voldria és directament votar el PSUC del 36. Militant de la classe social a la qual li han dit que pertany, no pensa canviar de parer malgrat la seva parella és una cubana que va fugir nedant del castrisme.

Albert Flaqué: és votant de CiU. Amb el nas tapat des del 2012 perquè la dialèctica del Procés no li sembla compatible amb els valors cristians. És membre del Comité de Govern d'Unió Democràtica i partidari de fotre fora del partit Toni Castellà d'una punyetera vegada. A les nits tira dards contra un pòster de Vila d'Abadal. Construïm és la seva il•lusió de futur.

Núria Boix de Flaqué: vota el que li diu el seu marit. Però ho fa amb gust perquè el seu pare i el seu avi ja eren militants actius de la Unió Democràtica de Catalunya. No es perd un homenatge a Carrasco i Formiguera. Als seus 65 anys, encara espera tenir un fill capellà.

Consol Faus: rància burgesia comarcal de palauet bufó al Maresme. Votant de CiU des que es va fundar. La senyora més gran que ha passat per La Riera, tan gran que va militar de jove a La Lliga.

Enric Batea: presideix un grup d'hosteleria, estem davant del Gaspart de culebrot. Sens dubte, Enric Batea vota al Partit Popular. Destacant la "o" de Popular.

Lidia Almeda: només vota quan un polític a sou seu es presenta a les eleccions. I sempre vota homes, mai vota dones. Les dones li semblen un gènere inferior. Ella hagués volgut ser un senyor.

En Miquel: votant social-cristià i independentista d'Unió Democràtica. Per això sempre fot mala cara. Crític amb en Duran, ho vol tot clar i català. A més d'en Duran, va patir a la Lidia Almeda. Es va acabar suïcidant.

En Lluc, germà d'en Miquel: militant actiu de Solidaritat Catalana per la Independència. Vol la independència abans fins i tot que curar la seva malaltia. La malaltia de Crohn. 

Guillem Almeda: votava amb els peus. Perquè podia molt.

Judit Pla: compromís, lluita per ser bona persona, instints suïcides, sexe dur amagat... Clarament estem davant d'una votant utopista i masoquista de l'Esquerra Republicana de Catalunya des dels anys 90. Creu que Carod pot tornar a la política.

Nora López: vota als socialistes perquè ja ho feia sa àvia votant a Felipe. I li agraden les bones intencions i les obvietats de #ElBuenProgre. I com #ElBuenProgre menteix més que parla i també s'autoenganya.

Tilda Vilanova: no va votar mai fins el 2006. D'ençà ho fa per Ciutadans. Albert Rivera la posa calenta i a més considera que ser cosmopolita és rebutjar només el nacionalisme identitari català.

Tito: garrulo de poble amb un germà pandillero. Racista soft i votant de la Plataforma per Catalunya a Mataró.

Joan Anton Balló: típic gai de dretes. Clarament a les catalanes vota CiU i a les generals vota PP. Ho farà fins que es mori. Veu en la independència de Catalunya una oportunitat per muntar un estat mafiós. A les nits es fica a YouTube a veure vídeos de tertúlies antigues de Canal Català on Salvador Sostres crida a Lidia Falcón i als rojos en general.

Carme Balló: vota Convergència i Unió des de joveneta. Així li va ensenyar la mare.

Nando: votant socialista de tota la vida i entusiasta del mandat de ZP.

La Cristina: per la seva cultura empresarial, votant del Partit Popular. Ho feia més contenta quan hi havia en Josep Piqué que ara.

L'Adam de l'Objectiu Digital: votant hipster del Partit Llibertari (P-Lib). Subscriptor de Vice. Sense orientació sexual i nacional definida. I no li agrada molestar a ningú, d'aquí que passi discret a la sèrie.

 

@AzoteLiberal a Twitter

El blog de l'@AzoteLiberal

 

 

 

 

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Enviar a un amic  
3615
0
TORNAR