e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

13 d'Abril de 2015

L'assemblea de l'Assemblea

 

 

Poca gent però encara massa, a l'assemblea de l'ANC d'aquest cap de setmana, tenint present el frau que ha significat aquesta organització processista i governamental.

Incapaç de mobilitzar-se ni una sola vegada contra el poder a Catalunya per tal que faci efectiva la independència, tal com diuen desitjar. Diuen o deien que pressiona als polítics? On ha estat per alertar sobre els eufemismes que han definit i limitat el Procés? Els ha alimentat i consolidat. On era després de la reculada del 9N? On era quan els polítics no van assolir l'objectiu de la llista única que volia l'ANC i l'independentisme més de base? On ha estat per exigir les promeses sobre estructures d'Estat? On és pel que fa a que CiU no aigualeixi el concepte DUI? Des del primer dia ha estat un estri creat per i per al poder. No el pot pressionar, per tant.

I com a presumpte lobby no ha estat capaç de conciliar per tal de fer la famosa llista única. Fracàs absolut de l'ANC. Em recorda una mica als grans sindicats.

Això sí, xiular i assenyalar enemics interns -de CiU i d'ERC- és en l'únic que és eficient l'ANC. No cal recordar el capítol de Forcadell negant la catalanitat de PPC i C's. Organització clau per fer bullying a PSC, ICV i Duran. Capítols compensats aquest cap de setmana quan la líder va fer callar a qui xiulava Àngel Ros. Processisme en estat pur: emocional i d'odi passiu. No pas independentisme alliberador.

Quina classe de persona ha pogut creure que Carme Forcadell és líder de res? Titella molt ben seleccionada per no ser cap perill desestabilitzador. Presentar l'ANC a les eleccions sense el permís de Palau? No em facin riure.

I si hi ha eleccions en plena agenda electoral espanyola -no en la data preferida per l'ANC- a partir del 27S: o final del Procés o més martingala processista. Perquè la independència fàctica no sumarà gaire més vots que els de la CUP i SI. I això no serà "culpa d'Espanya".

Per fer la indepedència només hi ha 2 vies: la pacient reforma legal de l'Estat o la ruptura estil López Tena. La resta: una mentida que agrada a molts i que deu proporcionar molta satisfacció passiva als odiadors habituals.

 

@AzoteLiberal a Twitter 

El blog: http://blogs.e-noticies.com/Jordi Baeza.html 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Enviar a un amic  
2025
0
TORNAR