e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

01 de Juny de 2014

En castellano.

 

(Article publicat al digital Liberal.cat

Fa uns dies escrivia, amb motiu de l'èxit electoral de Podemos, sobre com aquests sectors de l'extrema esquerra tenen criminalitzat el sector turístic i deia que serà un dels sectors més perseguits fiscalment si aquesta gent un dia toca poder. Diumenge al matí entro a e-notícies i veig aquest vídeo on es veu quelcom insòlit, una pila de manifestants relacionats amb el cas de Can Vies increpen a turistes i els diuen: "vosaltres, turistes, sou els terroristes".

Només ens falta atacar als turistes. Només ens falta això per patir una crisi encara pitjor i no vull reproduir el clàssic marxista... Es va veure amb el cas Eurovegas i ara també davant el Barcelona World. Ja fa molt de temps que opinadors referents d'aquest país es dediquen a fer el panoli de forma absolutament vergonyosa fent-li el joc a aquest segment ideològic criminalitzant el turisme. Amb el comentarisme servil i de quota subvencionada que tenim, ho deuen fer en previsió per quan ERC, ICV, les CUP i Forcades governin Catalunya.

Quin bonic record s'han endut els turistes de les Rambles. "Tourists go home!" els han cridat. Si no fos pel turisme, atacat majoritàriament per gentola que viu del que paga el sector en impostos, aquest país ja faria molta estona que seria un infern econòmic i social. Un més al marc mediterrani. El turisme és el 12% del PIB català i els hauríem de fer monuments als representants del sector que millor aguanta la crisi. Però no, alguns arrogants planificadors de tertúlia repeteixen això del "nou model productiu" que per algun esoterisme progre que se m'escapa, deu ser incompatible amb l'arribada de milions de turistes a casa nostra. Espanya seria Mad Max sense el sector turístic.

És molt preocupant que els aires de proteccionisme econòmic que bufen arreu del sud d'Europa i a França arribin fins al turisme. Cal recordar que l'autàrquic franquisme va entendre de seguida que l'obertura econòmica passava primer pel sol i la platja? Tenim entre l'esquerra d'avui dia gent més tancada de ment que el franquisme falangista? A veure què més hem de veure.

El que passa és que se'ns està ajuntant "la socialina" amb "la moralina" com em comentava l'eloqüent tuitaire @AbogatoDeSatan, d'aquí que ens hagi sortit un fenomen polític com la monja Forcades.

No han estat pocs els analistes que han vist coincidència entre Podemos i el Front National: proteccionisme econòmic, sortida de l'euro i devaluació, grans programes de despesa pública, l'atac al sistema de partits tradicionals, etc... Jo hi afegeixo l'odi que els mou: el FN és odi racial i ressentiment nacionalista, Podemos és odi de classe i ressentiment social. Aquí, a Catalunya, la ultradreta està contra els immigrants que venen a treballar i viure. La ultraesquerra està contra els turistes que venen de vacances. Odi, ideologies d'odi. Vostès sabran què voten, no vull que es digui que jo no he avisat en aquesta humil tribuna.

Benvinguts tots els turistes que venen de festa a Catalunya, borratxos o sobris. Benvinguts tots els inversors que pensen que a Catalunya es poden fer grans coses.

Imbècils indígenes que us penseu que som rics... Go home!

@AzoteLiberal a Twitter 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Enviar a un amic  
1096
0
TORNAR