e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

30 d'Abril del 2015

No entiendo nada de #ElBuenProgre

 

No entiendo nada.

No entiendo que #ElBuenProgre adinerado o con cargo público lleve a sus hijos a la escuela privada mientras exhibe -con aparente honestidad- plena confianza en la educación pública sindicalizada y decadente. Sobrefinanciada en todos los sentidos medibles. Esa educación que dice ser gratuita y de calidad.

Tampoco entiendo a #ElBuenProgre con dinero que lleva a sus hijos a la escuela pública. Además de perjudicar a sus hijos, resulta que consume recursos públicos de los que podrían ser beneficiarias familias sin recursos. Sería enormemente solidario por su parte dejar de saturar servicios públicos.

No entiendo tampoco que #ElBuenProgre defienda que todos paguemos el colegio público de familias con dinero que prefieren irse a esquiar cada fin de semana en lugar de pagar la mejor educación posible para...

Continuar llegint...

13 d'Abril del 2015

L'assemblea de l'Assemblea

 

 

Poca gent però encara massa, a l'assemblea de l'ANC d'aquest cap de setmana, tenint present el frau que ha significat aquesta organització processista i governamental.

Incapaç de mobilitzar-se ni una sola vegada contra el poder a Catalunya per tal que faci efectiva la independència, tal com diuen desitjar. Diuen o deien que pressiona als polítics? On ha estat per alertar sobre els eufemismes que han definit i limitat el Procés? Els ha alimentat i consolidat. On era després de la reculada del 9N? On era quan els polítics no van assolir l'objectiu de la llista única que volia l'ANC i l'independentisme més de base? On ha estat per exigir les promeses sobre estructures d'Estat? On és pel que fa a que CiU no aigualeixi el concepte DUI? Des del primer dia ha estat un estri creat per i per al poder. No el pot pressionar, per tant.

I com a...

Continuar llegint...

10 d'Abril del 2015

El negoci del Procés

 

Tanta desbarrada política multibanda té una explicació senzilla i humana: i és que el Procés és un gran negoci. No és nova política, perquè la nova política no existeix. Deia Reagan que la política no era l'ofici més antic del món però que s'hi assemblava molt. El Procés és el catalanisme de sempre, indefinit en el destí, però ara vestit de gresca.

Començàrem la setmana amb un Jorge Fernández Díaz que no acabava d'arrencar la frase a Catalunya Ràdio però que tenia clar el que volia fer: barrejar islamisme i Procés. Després d'uns segons per ordenar el seu cervellet va aconseguir l'expressió confusa.

El més sorprenent és que el Ministre de l'Interior no aprofités l'èxit policial per -exclusivament- felicitar els cossos de seguretat i participar...

Continuar llegint...