e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

27 de Gener del 2015

La diputada Meritxell Borràs

 

ERC ha permès a la fi que Artur Mas comparegui a l'anomenada comissió del cas Pujol. Ja era hora que els republicans tornessin alguna pedrada a CiU després de tot el que els ha fet passar durant dos mesos amb el conte de la llista conjunta. Per als despistats: en política quan de debò es vol un acord no es negocia amb càmeres i micròfons a la cara. S'escenifica el teatre, quan el teatre és en sí l'objectiu.

I tot indica que el show de la "llista de país" ha estat una operació per desgastar ERC iniciada amb el 9N aigualit i tolerat per Rajoy i la famosa querella del martiri de final més que incert que ha beneficiat Mas. ERC valenta ha aguantat el tipus i al final s'ha sortit amb la seva: no hi ha llista única. Però el preu ha estat deu escons a les enquestes, escons que eren l'objectiu d'Artur Mas. Malgrat tot, això...

Continuar llegint...

08 de Gener del 2015

#ElBuenPepero

 

1. #ElBuenPepero defiende la libertad de expresión cuando se trata de caricaturizar a Mahoma en Dinamarca o Francia, pero defiende que el código penal penalice la ofensa religiosa en España.

2. #ElBuenPepero defiende la libertad de expresión como signo distintivo de la Civilización Occidental, pero quiere multar con cifras enormes a quien ofende a la bandera, hecho que en EEUU protege el Tribunal Supremo.

3. #ElBuenPepero defiende la subida del IVA porque hay un gran déficit del 9% del PIB pero se oponía a la misma un año antes con un déficit del 11%.

4. #ElBuenPepero se opone a la consulta aguada del 9 de noviembre de 2014 en Cataluña, pero su Gobierno no actúa legalmente para impedirla, hasta un montón de días después con una querella de final incierto que acaba reforzando...

Continuar llegint...