e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

13 de Maig de 2011

La progressia internacional, i l'autòctona, ha sofert una altra nova decepció amb el seu nou ídol, Barack Obama, que ha demostrat, com era previsible, que no té cap problema per a practicar el més descarat terrorisme d'estat.

A més, gran part de l'esquerra oficial internacional -inclòs Zapatero, és clar- ha aplaudit amb les orelles un dels episodis del terrorisme d'estat que practiquen de forma habitual els EUA. És aquesta esquerra que defensa que l'assassinat de Bin Laden no és un assassinat. Un assassinat que Obama ha comès quan, al començament de la seva campanya electoral per a la reelecció, necessitava pujar els seus índexs de popularitat a les enquestes.

Aquesta esquerra sembla opinar que el dirigent islamista ha mort d'un infart, o d'una pulmonia, que com tots sabem, és el mateix que passa habitualment amb molts dirigents palestins, que moren d'infarts després de les operacions d'un altre estat teocràtic i militaritzat com a Israel, el gran aliat, protegit i protector d'Obama.

El progressista i admirat Obama manté en funcionament el camp de concentració de Guantánamo, organitza judicis militars als presos allà internats i, com és lògic, es passa per l'arc del triomf tota la seva xerrameca -i la de la progressia internacional- sobre els drets humans, la separació de poders, l'eradicació de la tortura i les garanties judicials. Entre d'altres.

Aquest premi nobel de la pau actua en funció d'informacions aconseguides mitjançant la pràctica de la tortura i manté l'agressió armada del seu exèrcit contra l'Iraq i contra l'Afganistan, alhora que arma els militars integristes que dirigeixen la teocràcia israeliana perquè continuïn reprimint el poble palestí. No en nom dels drets humans, sinó del control estratègic del petroli i dels recursos energètics.

I dins dels EUA, aquest premi nobel de la pau, aquest progressista, manté la política de salvar amb els diners de tots els banquers que van provocar la crisi, fa marxa enrere en les seves promeses sobre la reforma sanitària i manté els privilegis fiscals dels més rics. Entre d'altres coses.

Ara, els nostres progres i les publicacions progressistes s'estan dedicant a fer unes delirants cabrioles per seguir mantenint la imatge de progressista d'aquest premi nobel. Per intentar buscar diferències, sense trobar-les, entre Obama i Bush.

Perquè resulta que ara els assassinats ordenats per Bush eren assassinats, i els assassinats ordenats per Obama són execucions. Perquè les invasions ordenades per Bush eren invasions, i les invasions d'Obama són missions humanitàries. Perquè Guantánamo el va crear Bush, i Obama no el tanca perquè els partidaris de Bush no el deixen tancar-lo ... I tot així.

Aquests progres no s'adonen que el seu temps s'ha acabat, que els seus ídols són pura imatge sense contingut, que, a la pràctica, no hi ha diferències entre la gestió d'Obama i la gestió de Bush. Només paraules i més paraules.

¿I aquí? Aquí, els nostres progres s'afanyen a buscar diferències entre la bogeria d'Aznar a l'Iraq i la bogeria de Zapatero a l'Afganistan o a Líbia, i mentre van aplaudir els menyspreus de Zapatero a Bush, callen davant el seu servilisme vergonyós i còmplice amb els crims i les violacions de la legalitat d'Obama.

Aquests progres sembla que no s'han adonat que els dictadors d'Egipte i Tunísia, i els seus respectius partits, estaven a la Internacional Socialista, la mateixa a la qual està Zapatero, amb el seu PSOE i d'altres il·lustres icones de la progressia internacional. De fet, aquests progres no s'han adonat que estan defensant el contenidor d'escombreries de la història, on ells han caigut.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1721
1
Comentaris afegits 
Juan Carlos (Valencia) 14-05-2011 - 12:43
Estoy al 100% con este magnífico (y pedagógico) artículo de Galeote. Estamos frente a un Régimen (internacional, nacional y regional) que como Jano tiene dos caras, pero que en el fondo es exactamente la misma ruina.
TORNAR