e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 de Juliol de 2009

"Un agent de pau"

La ministra de Defensa, Carme Chacón, pertany a aquest grup de polítics, que va creixent, que consideren que els ciutadans són idiotes. És l'única explicació possible per dir, com ha dit, que "les forces armades són un agent de pau".

Òbviament, la senyora Chacón pensa que la gent normal, és a dir, tots excepte els polítics, són idiotes, perquè si realment cregués el que diu, caldria pensar que és ella qui és idiota, una possibilitat que cal excloure totalment.

Aquesta ministra és d'aquesta classe de polítics que, com el seu cap, Zapatero, pensen que l'únic important és la frase, la foto, la imatge. I aquesta forma d'afrontar l'activitat pública té riscos, perquè de vegades hi ha excessos i es diuen moltes idioteses, encara que per dir idioteces no sigui necessari ser idiota.

A aquest tipus de polítics els és igual dir que els militars són pacifistes. Els és igual dir que són pacifistes i vendre armes a Estats terroristes, com Israel. Els és igual dir que són socialistes i repartir els diners públics entre els banquers, perquè no passin gana.

Com l'única ideologia d'aquesta gent és el poder, diuen tranquil·lament que els militars estan a l'Afganistan en missió de pau. A l'Afganistan són assassinats cada setmana centenars de ciutadans civils per aquests pacificadors. I entre aquests pacificadors estan els militars espanyols.

Aquests pacificadors estan destrossant l'Iraq i l'Afganistan, assassinant milers de persones i posant governs titelles que després guanyen unes eleccions perfectament "democràtiques", és clar, no com a l'Iran, a Bolívia o Veneçuela.

El Govern al qual pertany la senyora Chacón, un Govern que diu que és socialista, pacifista i progressista, és el que ha anat recentment a Guinea Equatorial a retre homenatge a un dictador assassí com Tedoro Obiang, militar per cert, és a dir, un altre "agent de pau" que diria Carme Chacón.

Per tant, si per mantenir-se al poder cal empassar-se gripaus, el millor és empassar-se'ls en silenci. Perquè si aquesta gent ja fa el ridícul en silenci, quan parlen arriben al deliri. Senyora Chacón, si us plau, per què no calla?

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1759
4
Comentaris afegits 
Llopart (Mollet) 02-08-2009 - 17:22
No veig res d'especial en les declaracions d'aquesta radical hispana. idntiques a les del arquebisbe militar ultra que ha dit d'un dels G.U. que era un lluitador per la pau, la justcia i la llibertat, a mes de ser un altre element radical ultra Ligallo.
Jaume (Sabadell) 01-08-2009 - 20:30
Larticle descriu fora b lamericanitzaci de la nostra societat. Els poltics cada cop sassemblen ms a figurants de spots televisius. I a casa nostra, Manuel Bustos s qui ho personifica millor. Visiteu http://sabadellhadecanviar.wordpress.com
Josep (Manlleu) 01-08-2009 - 14:42
A mi el que digui al Chacon m'importa un rave sec, si ms no m'importa el mateix que pugui dir el ministre de defensa britnic o dans. Perqu Espanya no s el meu pas. Dignitat, collons, Galeote, una mica de dignitat i bon gust.
kannon (Igualada) 01-08-2009 - 00:20
un deu a l'article, per s 'idioteses' no 'idioteces'
TORNAR