e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

12 de Novembre de 2010

Si voten, votin De Mairena

La presentació de la candidatura de Carmen de Mairena a les eleccions al Parlament de Catalunya ha provocat reaccions diverses, que van des de la rialla a la burla, passant per l'emprenyament. En qualsevol cas, la posició majoritària part de la consideració que es tracta d'un afer de freakys.

No s'equivoquin. Aquesta candidatura té un major grau de serietat política, social i humana que la resta de llistes que es presenten a les eleccions. Per això, si algú decideix votar, el més coherent, el més positiu per a Catalunya és votar la candidatura de Carmen de Mairena.

I no és una broma. Si algú es pren la molèstia d'analitzar, encara que sigui de forma breu, les línies generals dels programes electorals, comprovaran que el grau d'incoherència entre el que aquests polítics diuen en els seus programes i el que fan és elevadíssim. Carmen de Mairena no és incoherent.

Si escolten les declaracions que fan els candidats, podran veure que la meitat del que diuen és  mentida i l'altra meitat no té cap sentit. També en aquest aspecte els guanya àmpliament Carmen de Mairena, entre d'altres coses, perquè no necessita mentir ni dir bestieses.

Això no és tot. Si un dia assisteixen a una sessió al Parlament de Catalunya, hauran de fer-se la pregunta de qui són els freakys. A més, reconeixeran que Carmen de Mairena és moltes coses, però no és un pallasso.

Algú s'ha pres la molèstia de seguir amb una certa atenció un discurs electoral d'Artur Mas, de José Montilla o de Joan Puigcercós, per exemple? Si parlen amb Carmen de Mairena podran comprovar que que el seu nivell de coherència, seny i realisme és molt major que el de qualsevol d'aquests polítics professionals.

Parlant de polític professionals. A quin lloc ens han portat? Quin tipus de societat han creat? Algú està disposat a apostar alguna cosa a favor de l'eficàcia d'aquesta gent? O de la seva coherència? O de la seva sinceritat? O de la seva honradesa?

Aquesta classe política ja ha demostrat el seu nivell real. Ja han deixat clar fins a on poden arribar. Ja està clar que la seva activitat és negativa per a la salut social, i fins i tot per a la salut mental del ciutadans. I encara hi ha ciutadans normals, coherents i raonables disposats a votar per aquesta gent?

Quina és la diferència real entre Montilla, Mas, Puigcercós i De Mairena? La diferència és que De Mairena no ha demostrat la seva ineficàcia, la seva incompetència ni la seva incoherència, i aquesta gent sí. Per tant, no votin. Però si consideren que cal votar, siguin seriosos, coherents i intel·ligents: votin Carmen de Mairena.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1861
5
Comentaris afegits 
ferran (fisgueres) 19-11-2010 - 15:14
El mxim exponent de la incoherncia s en Mas. Com Artur Mas i Gavarr vota independncia i com president de Convergncia no. Deu n'hi do. el proper Presi de la Gene un perfecte esquizofrnic poltic. El que ens faltava. Escoltar veus un dia d'aquests?
Ernest (Sant Celoni) 17-11-2010 - 09:50
Molt espavilat, "la Mairena". Qui et penses que podr gestionar millor el pas si no s un altre poltic diferent als que tenim? Mickey Mouse, potser? O s que et penses que les coses es gestionen soles? T'agradin o no, els poltics sn necessaris.
La Mairena i la Cori sn un desastre (per els altres encara pitjor) 17-11-2010 - 00:03
Ernest (Sant Celoni), cada cop que sento a alg que pensa que les coses aniren millor per escollir un altre poltic, penso en un fracassat. Ai, fill meu, menys merda d'aquesta tropa, menys impostos pels ciutadans i millor gesti. I que es fotin Esp i Cat
Ernest (Sant Celoni) 16-11-2010 - 14:59
I tu Galeote, t'has pres la molstia d'escoltar un discurs electoral d'en Joan Carretero? Si fos aix, se t'acabarien de cop les ganes de ser original i parlar de la Mairena com una opci seriosa. Informa't abans de parlar, ms enll del que et venen.
josepxicot (barcelona) 14-11-2010 - 22:25
Prou de vividors,jo votar a PxC,no magrada el circo,sc molt seris i no vull ms Cas ta que visqui del meu sou.,comenant pels poltics i acabant pels immigrants que no sn necessaris.Primer els de casa.Clar i catal.Identitat.
TORNAR