e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

06 de Desembre de 2010

La nostra esquerra

Els diaris i d'altres publicacions segueixen publicant grotescs articles i reflexions de supòsits científics dels moviments socials i de la política que intenten buscar alguna cosa, algun pretext, que els permeti, a ells i a molts d'altres, seguir dient que són d'esquerres.

El problema és que no ho troben. No ho troben perquè les alternatives d'aquesta esquerra són les alternatives de la dreta. Si els banquers provoquen un forat al sistema, l'esquerra i la dreta corren juntes i servils a donar-los els diners públics perquè puguin mantenir els seus multimilionaris beneficis.

I mentre protegeixen aquests multimilionaris beneficis dels banquers, a l'Estat espanyol -podria ser qualsevol altre-, un govern d'esquerres li treu a 800.000 aturats que ja han esgotat la percepció del subsidi d'atur una subvenció temporal de 426 euros.

Els banquers, donant diners als constructors i promotors immobiliaris, van provocar aquesta situació, però els socialistes els ajuden, amb els diners dels contribuents. Mentrestant, es retallen salaris i pensions i es camina cap a l'acomiadament lliure i la fi de la sanitat i l'educació universals i gratuïtes.

Diuen que ho fan per reduir el dèficit. Sembla que el dèficit només es redueix amb els pocs recursos dels pobres, mai amb els milers de milions de beneficis de les entitats financeres i d'altres grans companyies.

A més, aquests esquerrans, parlen de llibertat i donen suport a  sanguinàries dictadures, com la del Marroc, que està cobrint de repressió i sang el Sàhara Occidental. I treballen ocultament perquè no s'investigui els militars nord-americans per transportar il·legalment per l'espai aeri espanyol presos il·legals destinats a presons il·legals per ser torturats.

O encobreixen els militars nord-americans que van assassinar a Bagdad un periodista, o encobreixen i protegeixen davant els tribunals internacionals els responsables de la creació de centres de repressió i tortura com a Guantánamo.

A tota aquesta gent, els especialistes de l'esquerra els estan buscant la fórmula ideològica que els permeti, dins d'aquest esquema, seguir dient que són d'esquerres, que els dolents són els altres, els de la dreta.

Pobres ximples, o farsants, o les dues coses. No s'adonen que perden el temps. Que busquen una cosa que no trobaran mai. Perquè aquesta esquerra que diuen buscar està fora del sistema al qual estan enfangats, està fora d'aquest sistema. Tot això ja no serveix. I aquests farsants de l'esquerra, amb els seus partits, les seves democràcies, els seus parlaments i els seus enganys són ja una relíquia, una farsa. Com ells.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1796
2
Comentaris afegits 
Jaume (Barcelona) 15-12-2010 - 19:11
El diagnstic s bastant encertat. Els governs desquerra haurien dhaver regulat les caixes amb unes lleis que fixessin la despesa en directius i fixar un percentatge obligatori mnim dobra social.
Bianor (Reus) 08-12-2010 - 13:40
Estic amb vost totalment!Si em permet dues recomanacions.Alfredo Grimaldos.La Cia en Espaa.Coneixereu qui s el PSOE-PSC.I Jess Palacios. El Rey y su secreto.El23F.Desprs una persona intelligent sabr valorar el Estado de alarma actual.
TORNAR