e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

07 d'Abril de 2009

Espanya ens cau a sobre

I ara, la "cohesió territorial", és a dir, i ara, Espanya. Zapatero, quan ja ha perdut el tarannà, el màrqueting, la sort, l'optimisme i el somriure, s'ha agafat a Espanya. Alerta. Perquè quan un govern s'agafa a Espanya, hi ha garrotades.

Hi ha garrotades per als qui no entenen bé això d'Espanya, per als qui creuen que Espanya és un estat que conté diverses nacions. Doncs no. Espanya és una nació, la nació, l'única nació. Queda clar?

Això és la "cohesió territorial" de Zapatero. "¡Viva España y a por ellos!". El problema és que "ellos" som tots els que no som nacionalistes espanyols. Als qui no som nacionalistes espanyols, Espanya ens cau a sobre.

Bé, de fet no ens cau a sobre, ens la llancen a sobre. Aquesta gent fa servir això d'Espanya com una arma, i es dediquen a donar garrotades amb la seva Espanya a tort i a dret. I s'estan preparant. Atenció.

Aquesta vegada, el garrot espanyolista el manegen dos experts: Manolo Chaves i Pepinho Blanco. Autèntics experts. Zapatero parla, somriu i festeja amb Obama mentre aquests dos donen les hòsties, que és el que han fet sempre.

Compte, que va de debò. Aquests dos no respecten ningú. Que li ho preguntin a Pepe Montilla pel tarannà de Chaves, per exemple, a veure què hi diu. A veure què opina d'en Manolo. A veure.

Han començat pel País Basc. Han manipulat les lleis, han falsejat les eleccions i han fet fora a puntades els nacionalistes bascos per posar els espanyolistes. Amb el PP. Amb el PP i amb el sursum corda, si cal. Que n'aprenguin, aquests bascos.

Així són les coses. Diuen els del PSC-PSOE que no passa res. Que són bona gent, en Manolo i en Pepinho. Com vingui Chaves a aclarir les coses, aquests del PSC correran com conills. Perquè en Manolo és molt Manolo.
        
Ara per ara, més val buscar un forat i esperar. Aquesta vegada la tempesta és forta. Perquè, a més, de la crisi, ara ve Espanya. I això és el pitjor. La "cohesió territorial", com diu Zapatero.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
2339
12
Comentaris afegits 
MERY (Villena) 17-04-2009 - 18:56
Entonces, seor Galeote, por lo que veo, se trata de "estar a la Espera".Estar a la espera para qu? Para seguir mandando a la sentina del barco nacionalista a la mayora de la ciudadana de Catalua, que no es nacionalista segn todas las encuestas?
Ramon.cat (Barcelona) 15-04-2009 - 11:17
Totalment d'acord. NI cas, dels energumens radicals espanyolistes, no suporten que diguis la veritat, alguns diuen bestieses de l'alada d'un campan. La veritat sempre fa mal. Endavant Antonio.
pep (manresa) 13-04-2009 - 01:48
No s si el Sr. Galeote s conscient del qu ha fet, ha tocat la fibra sensible del fantasma intoxicador que ens inunda de missatges-escombraria. Qualsevol cosa que posi en dubte la "sagrada unidad" fa que aquest personatge reaccioni amb rbia
Jorge (L'H) 11-04-2009 - 19:51
USA son una naci absolutament diversa i plural; Espanya tamb S UNA NACI absolutament diversa i plural; el que vost proposa son nacions per raons tniques, com Catalunya o Euskadi. Vost viu en el segle passat, visca la multiculturalitat!
Toms (Bcn.) 09-04-2009 - 22:07
Galeote, por fav, si us plau, repasa los conceptos de Nacin Etnoidentitaria y de Nacin Poltica. Diferencia, pf., el nacionalismo esencialista del nacionalismo liberal. Esa es la cuestin y la razn de tot plegat...
TORNAR