e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

04 de Novembre de 2011

Deu raons per no votar

De fet, hi ha més de deu raons per no votar el 20-N. Però les més importants poden agrupar-se en deu punts. És com un decàleg de l'abstencionista, un programa electoral a la inversa. En qualsevol cas, aquestes són deu raons per no votar:

1 - Perquè tots els candidats i els partits que representen obeeixen els mateixos interessos, que no són els dels ciutadans, sinó els dels bancs, empreses i grans corporacions.

2 - Perquè la gestió conjunta de tots ha provocat que cinc milions de ciutadans estiguin a l'atur i, en molts casos, amb famílies senceres a la pobresa, sense cap tipus de subsidi ni d'ajuda.

3 - Perquè la seva missió és fomentar que les empreses i els bancs mantinguin els seus alts nivells de beneficis a canvi d'augmentar l'atur i la pobresa entre els ciutadans. De fet, la seva funció és garantir que hi hagi atur i misèria, perquè són la condició perquè hi hagi beneficis empresarials i financers.

4 - Perquè els diners que podrien servir per atendre els afectats per l'atur i per la pobresa, que són els diners de tots els ciutadans, els diners públics, els lliuren als banquers perquè puguin mantenir els seus alts beneficis.

5 - Perquè fomenten, amb la complicitat dels sindicats, les facilitats perquè els qui tenen feina puguin ser acomiadats cada vegada amb més facilitats i amb menys garanties, amb generalització de la temporalitat, la precarietat laboral i l'arbitrarietat dels empresaris contra els treballadors.

6 - Perquè retallen la sanitat, l'educació, les pensions i els sous dels funcionaris, mentre mantenen altes despeses militars.

7 - Perquè han convertit la política en un negoci de corrupcions, comissionistes i intermediaris amb els diners de tots els ciutadans i, a més, es reparteixen altes quantitats en sous, dietes, cotxes oficials, subvencions per a viatges i d'altres privilegis, tot amb diners dels contribuents.

8 - Perquè són uns incompetents, i aquesta incompetència els porta a una total incapacitat per veure que el sistema que intenten mantenir està naufragant, s'està acabant, s'està trencant.

9 - Perquè obeeixen únicament a unes estructures, els partits, que estan mantinguts i gestionats per grups de buròcrates i corruptes, i que serveixen per perpetuar-se a si mateixos i seguir robant els diners públics.

10 - Perquè són uns mentiders que oculten els seus interessos reals sota paraules com a democràcia, llibertat, justícia, drets, igualtat o estat de benestar, mentre practiquen tot el contrari.
 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3345
2
Comentaris afegits 
Carles (Barcelona) 07-11-2011 - 00:30
Doncs jo proposo ms nacionalisme catal, perqu el problema s que no en tenim. CiU no s nacionalista sin regionalista, se subordina a Espanya, i aix significa per a Cat. 22.000 d'euros d'espoli anual. Cal ms autoestima nacional. Independncia.
fart del sistema (CAT) 05-11-2011 - 22:59
Totalment d'acord amb el seu manifest. I dir que aqui a Catalunya hi ha l'agravant d'aquells partits de dretes que, com CIU, usen el nacionalisme com a cortina de fum per camuflar el desballestament de l'estat del benestar.
TORNAR