e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 de Juliol de 2012

Sense pretendre donar cap consell, sense pretendre establir camins per afrontar aquesta gran estafa a la qual denominen crisi, sí que es poden plantejar alguns suggeriments. Potser serveixin, o potser no.

1 - No votin en cap cas. No participin en eleccions de cap tipus. Els polítics elegits tenen com a objectiu principal mantenir el control dels més rics sobre la societat per repartir-se amb ells els diners que espolien als ciutadans.

2 - No segueixin en cap cas les directrius o suggeriments dels polítics, els seus partits o les seves institucions. Són els directius d'un gran negoci que fan a costa de la majoria dels ciutadans. Al contrari, col·laborin, en la mesura de les seves possibilitats, en campanyes de denúncia i desprestigi d'aquests individus. Els sindicats i els seus dirigents són part d'aquest mateix sector.

3 - No es creguin mai el que diuen els mitjans de comunicació. Prescindeixin d'ells. Són instruments al servei dels qui controlen tot aquest sistema i no més serveixen per defensar els seus interessos i els interessos dels polítics que gestionen els seus negocis. Fomenten el pensament únic, el pensament dèbil, acrític i dòcil.

4 - No confiïn en els bancs ni en entitats similars. El lògic seria un boicot total, però no és possible. Per tant, cal utilitzar-los el mínim que sigui possible, només el que sigui imprescindible. La seva funció és fer negoci amb els estalvis dels ciutadans i estafar-los quan poden.

5 - No participin en cap institució pública ni col·laborin amb elles, excepte quan sigui estrictament necessari per no tenir problemes. Prescindeixin d'elles sempre que puguin. Estan creades per controlar els ciutadans, per impedir qualsevol iniciativa basada en la llibertat. Quan sigui possible, facin boicot, participin en campanyes de denúncia i desprestigi contra elles.

6 - Practiquin, sempre que sigui possible, la resistència passiva davant d'institucions, entitats i poders públics. Obeeixin només quan no puguin evitar-ho. Donin el seu suport als grups dedicats a organitzar la resistència contra aquest sistema.

7 - Col·laborin, si poden, amb tots els grups que planifiquen, articulen i apliquen mètodes de suport col·lectiu. Proveu d'impulsar les coordinadores contra els desnonaments, les plataformes contra les estafes dels bancs i les organitzacions dedicades a la denúncia de la corrupció política.

8 - Participin, en la mesura de les seves possibilitats, en les campanyes d'explicació sobre la realitat d'aquesta crisi, basada en una gran estafa de les grans corporacions financeres i de negocis per augmentar el seu control sobre els ciutadans i els països. Col·laborin en l'explicació que l'actual sistema parlamentari s'ha convertit en part d'aquesta gran estafa.

9 - Ajudin, quan puguin, les persones properes que tinguin problemes i les xarxes ciutadanes de solidaritat que es dediquen a organitzar aquest ajut. Moltes víctimes d'aquesta gran estafa necessiten ara mateix menjar, tenir roba i viure sota un sostre. Les coses són molt difícils, però sempre que sigui possible, cal ajudar, perquè a cada vegada hi haurà més víctimes, més damnificats.

10 - Actuïn directament, amb els amics, els seus companys, prescindint d'intermediaris contaminats per la corrupció i l'estafa, com els partits, els ajuntaments, els partits, els sindicats, les institucions i els polítics. Actuïn units amb la seva gent. Els intermediaris són part de l'estafa.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3487
1
Comentaris afegits 
Mohammed Abdullah (Ceuta (España)) 17-08-2012 - 00:55
Humildemente pienso que el autismo político o proponer quimeras economico-sociales nos convierte en cómplices necesarios de este enorme robo a la clase trabajadora, la solución no es ni tan dificil ni tan complicada.
TORNAR