e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

26 de Juliol de 2010

Independència econòmica?

Afegir un comentari Enviar a un amic   9 2172
Comentaris afegits 
toni (.) 31-07-2010 - 12:02
Ets un crack galeote, d'on et penses que surten els diners del FROB? Doncs ja t'ho dic jo, de les nostres butxaques. Tots els que esteu contra la independencia teniu una cosa en comu: Els arguments pobres i infantils que empreu.
Andreu (Fornells) 30-07-2010 - 22:06
Deixa de marejar la perdiu. Les tuteles són cosa d'infants. La independència és un dret fonamental de tot poble, i punt. La resta, si som més o menys corruptes, més o menys pobres, és cosa nostra. A banda, ara mateix ens roben doblement: aquí i allà.
Fermín (Lleida) 14-08-2010 - 12:40
Añadamos a esto que la Generalitat no consigue colocar la deuda que emite, cosa que incluso Grecia consigue (a un altísimo interés y avalada por la EU, todo hay que decirlo). Pero no os preocupéis, ¡qué mamá España siempre estará dispuesta a rescatarnos!
Carles (Lleida) 04-08-2010 - 12:37
Jo no sé, Manel, si la "independencia incluye librarse de la corrupción galopante", el que sí sé segur és que sense independència, continuant dins d'Espanya, la corrupció és doblement galopant, i espoli fiscal a banda.
Andreu (Fornells) 04-08-2010 - 12:42
Torno a repetir-ho, Manel, perquè veig que no has entès res. No hi ha cap estat del món, cap ni un, que vulgui deixar de ser-ho ni ningú li discuteixi ser-ho pel fet de ser corrupte. La llibertat dels pobles és un DRET FONAMENTAL, no es discuteix.
Arnau Estanyol (Sant Boi) 03-08-2010 - 11:19
Prefereixo pagar impostos al meu país que pagar-los al país veí i veure com es van fent rics a costa meva sense merexe-ho, mentre jo segueixo pobre. Prefereixo pagar, si no hi ha mes remei, als lladres d'aquí que als d'allà. El Frob s'alimenta de CAT.
manel (Sant Cugat) 03-08-2010 - 19:03
Por los comentarios se ve que la gente no quiere escuchar lo que no quiere oir. En Cataluña tenemos asegurados laaaaaaaaaaargos años de miseria económica y moral. ¿La independencia incluye librarse de la corrupción galopante que asola Cataluña, chicos?
atvillarroya (Vilablareix) 03-08-2010 - 19:51
Fins fa no gaire mes de dos anys el mot independència era una paraula maleïda, amb totes les connotacions malverses que un poguí imaginar-se. El que ens faltava, ara be el senyor Galeote intentant tornar ficar la por al cos, vinculant res mes inversemblant e incoherent que la independència d'un poble amb la corrupció i/o estafa. Com diuen els nostres veïns de l'altre banda del Ebre: ¿Qué tendrán que ver los cojones para comer trigo? i que te por de perdre Galeote quan aquest canvi esdevingui realitat? Això no es opinió, es fariseisme i maniqueisme.
Albert (Fornells) 01-08-2010 - 15:18
Es veu que per exemple Grècia, Portugal i Albania tenen més potencial econòmic que Catalunya i per això volen deixar de ser estats, oi Galeote? Au, vés a explicar sopars de duro al cotolengo, noi. Independència ja.
TORNAR