e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

19 de Maig del 2011

No voten

Ya que es difícil llegar más lejos, al menos eviten que les tomen el pelo. No voten. No voten, porque estos farsantes utilizarán después su voto como una supuesta legitimación para mantenerse en sus poltronas y seguir con sus privilegios.

Les dirán que hay que votar para elegir a sus representantes, es decir, a los representantes de la soberanía popular. Es mentira, no se dejen engañar. Ellos no son los representantes de ninguna soberanía popular. Simplemente, hablan en nombre del pueblo. Pero es mentira.

En este sistema, la soberanía popular son Emilio Botín, Telefónica, la CEOE, el Deutsche Bank, la CEOE, Goldman Sachs, etc. Y estos no necesitan que nadie les vote. Estos son los que mandan. Los que votan eligen a los empleados de estos, que son los que realmente mandan. Los que deciden.

También les dirán que, si no votan, después no...

Continuar llegint...

13 de Maig del 2011

Un assassinat és un assassinat

La progressia internacional, i l'autòctona, ha sofert una altra nova decepció amb el seu nou ídol, Barack Obama, que ha demostrat, com era previsible, que no té cap problema per a practicar el més descarat terrorisme d'estat.

A més, gran part de l'esquerra oficial internacional -inclòs Zapatero, és clar- ha aplaudit amb les orelles un dels episodis del terrorisme d'estat que practiquen de forma habitual els EUA. És aquesta esquerra que defensa que l'assassinat de Bin Laden no és un assassinat. Un assassinat que Obama ha comès quan, al començament de la seva campanya...

Continuar llegint...