e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

29 d'Abril del 2011

Hipocresia sindical

Els sindicats -aquests sindicats- s'han convertit en unes maquinàries burocràtiques al servei del poder que més subvencions els paga. A canvi, treballen a favor d'aquests governs i partits, intentant mobilitzar -o el contrari- els sectors socials afectats per problemes reals.

En aquests moments, estem assistint a una etapa de mobilitzacions socials contra l'actual Govern de la Generalitat de Catalunya, per unes retallades de la despesa pública que, efectivament, mereixen una contestació social, una mobilització i tot el que sigui necessari per impedir-les.

Tanmateix, moltes d'aquestes retallades, per exemple al sector sanitari, van començar a produir-se durant l'anterior Govern, el del tripartit, però llavors no hi va haver protestes. Llavors, aquests mateixos sindicats que ara, amb raó, protesten, van guardar un silenci sepulcral.

Per què? Perquè al Govern tripartit estaven...

Continuar llegint...

08 d'Abril del 2011

La sonrisa de Juan Guerra

Juan Guerra debe estar sonriendo. ¡Cómo canbian los tiempos! Debe acordarse de cuando sus cafelitos en la mesa que se puso en la delegación del Gobierno, en Sevilla, para sus trapicheos, acabaron con la carrera de su hermano Alfonso. Porque los favores de Juan Guerra, un conseguidor de la época, provocaron la dimisión de quien era en aquellos momentos probablemente el hombre más poderoso de España: Alfonso Guerra.

Visto lo que estamos viendo, lo de Juan Guerra era una tontería. Como era hermano de su hermano, se asignó un buen sueldo y se dedicaba a colocar a los amigos, algo muy normal en la cultura -por llamarlo de alguna forma- del PSOE andaluz. Al final, lo condenaron por lo que condenan a toda esta  gente, por no pagar impuestos. Y su hermano Alfonso, defenestrado.

Ahora, el mismo PSOE, en la misma Andalucía, coge el dinero de los parados y...

Continuar llegint...