e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 de Febrer del 2011

Una farsa sobre internet

Queda molt bonic, molt modern, molt progre i molt democràtic dir que les revoltes socials del nord d'Àfrica estan protagonitzades i dirigides per joves moderns, progres i democràtics que han mobilitzat i dirigit àmplies capes socials de la població que exigeixen democràcia, parlaments, partits polítics i eleccions.

Està molt bé. Sobretot, si completem la història convertint en èpics herois revolucionaris joves internautes que mobilitzen les societats nord-africanes des dels seus ordinadors als cibercafès. Quina història més bonica! Quin bon guió per a futures pel·lícules sobre les revolucions d'internet!

Finalment, fins i tot ha resultat que la gegantina mobilització social de la població d'Egipte l'ha organitzat, dirigit i conduït un delegat comercial de Google. Imaginen els...

Continuar llegint...

04 de Febrer del 2011

Sindicats?

La primera pregunta que cal plantejar és si CCOO i UGT són realment sindicats. Perquè, si s'analitza el que estan fent, la conclusió lògica és que no són sindicats. Són grups de pressió que treballen a favor d'uns interessos que no són els que diuen representar.

Aquestes organitzacions, els sindicats, tenen com a missió convèncer alguns sectors de la població que és necessari que els ciutadans perdin drets i nivell de vida per mantenir els beneficis dels bancs i de les grans empreses.

Els partits polítics treballen per als bancs i les grans empreses, i com no arriben a tots ciutadans, deleguen en els sindicats la missió d'arribar a aquests àmbits, per aconseguir mantenir els elements fonamentals del sistema, és a dir, el benefici empresarial i financer.

L'evolució històrica ha convertit a UGT i CCOO en...

Continuar llegint...