e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

25 de Juny del 2010

El burka?

De la mateixa manera que el PSOE està fent la política dels banquers, dels empresaris i del PP, els partits catalans estan fent la política de Plataforma per Catalunya. Igual que el PSOE, per guanyar vots, per mantenir-se en el poder, pren mesures contra els sectors més febles de la població, els partits catalans, en l'horitzó de les eleccions catalanes de la tardor, es llancen a la piscina de la xenofòbia, el racisme i la discriminació.

Prohibir el burka? Però, aquests polítics han vist mai una dona amb un burka? És que no saben que el burka és un costum de l'islamisme asiàtic, i la immigració islàmica que hi ha a Catalunya és, fonamentalment nord-africana, del Magrib, sobretot, on no s'utilitza el burka?

Aquests polítics diuen que el burka, el niqab, o similars, són degradants per a la dona. Com ho saben? A qui l'hi han preguntat? No...

Continuar llegint...

18 de Juny del 2010

Malos tiempos para Catalunya

La crisis económica no es sólo un problema económico. Tiene consecuencias que van más allá, que entran en otros ámbitos, y en este caso, Catalunya está sufriendo las consecuencias de este hecho.

Porque, inmediatamente, sin perder ni un minuto, cuando ha llegado como una auténtica epidemia el fundamentalismo del recorte, de la reducción del déficit, han vuelto al escenario los que argumentan, con segundas intenciones, que las autonomías son un despilfarro.

Lo peor es que este planteamiento tiene público. Hace tanto tiempo que se pone en la picota a las naciones del Estado español, que ahora parece normal, razonable y lógico que, con la coartada de la crisis, se intente volver hacia atrás en los pequeños avances logrados hasta ahora por estas naciones.

No se cuestiona el gasto en armas y militares, ni el coste de mantener ministerios sin...

Continuar llegint...

04 de Juny del 2010

Les clavegueres de l'oasi

La investigació dels casos coneguts com Pretòria i Millet estan revelant la realitat que s'amaga sota l'oasi català. I la realitat és que la classe política catalana està travessada, de manera transversal, per la corrupció, pels negocis il·legals, per la delinqüència de corbata associada als càrrecs públics.

El saqueig del Palau de la Música servia no només per omplir les butxaques del principals acusats. També era un dels mecanismes de finançament de Convergència i d'Unió. El mecanisme és el habitual: empreses que ingressen diners a fundacions dels partits a canvi dels favors d'aquests des dels nivells de poder públic on puguin operar.

De la seva banda, els negocis de la xarxa de Pretòria demostren que l'eix fonamental del PSC, és a dir, el poder municipal socialista, és un mecanisme de generar diner...

Continuar llegint...