e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat
Nom: Antoni Garrell
Lloc: Barcelona
: Països Catalans
  Web: www.cperc.net/usuaris/fitxapublica.php?llengua=ca&idvar=2
Enginyer Industrial per la UPC (1975), Màster en Gestió i Administració, i estudis de doctorat en Sistemes de Suport en la Presa de Decisió. Especialitzat en gestió complexa i innovació.

Des de 1975 ha desenvolupat una intensa activitat professional tant en la consultoria organitzacional i estratègica com en l’àmbit de la tecnologia computacional aplicada a la producció, la gestió, el marketing i els continguts, ocupant diverses posicions en empreses com Arthur Andersen, Calfinsa, La Caixa, i en la Fundació Universitat i Tecnologia La Salle de la que fou Director General. Forma part de diversos consells d’administració i assessorament d’empresa. Actualment és Director General de la Fundació per ESDI.

Ha acompanyat l’activitat professional amb una significativa tasca acadèmica, ha impartit classes i conferencies en diverses universitats en diversos països, ha dictat ponències en congressos internacionals sobre competitivitat i innovació, participa en programes de radio, i és autor de més de 500 articles sobre temes tècnics, econòmics i d’opinió, de llibres sobre temes de disseny, sistemes digitals i multimèdia, tals com: Disseny de Sistemes Digitals (1992); Multimèdia Motor de Progrés (1997); Sistemes Digitals i Sistemes Programables (1998), Introducció al disseny (1999); El futur del disseny (1999); La Societat del coneixement una oportunitat per Catalunya, reptes e instruments (2002). Fou fundador de la Revista Tecnològica INPUT, i és director de la col•lecció Papers per a debat.

Ha rebut diversos reconeixements entre altres: membre d’honor de l’associació USI, del Cercle Tecnològic, Chip d’or per Onda Cero, i premi a la Comunicació en Societat del Coneixement per UNIACC-Chile.

Quant a l’activitat institucional ressalta: representant del Parlament de Catalunya a la U.O.C. (des de 2005); Membre del Consell pel Comerç, l’artesania i la Moda de Catalunya (des de gener 2010); membre del ple de la Cambra de Sabadell (des de 2006); Membre del Comitè econòmic de Fira Sabadell; Vocal del Conssell Ciutat de Sabadell; patró i Vicepresident primer de la Fundació Real Monestir de Poblet (2003); Patró de la Fundació Cercle per al Coneixement, de la Fundació d’estudis socials CIREM, i de fundació Catalunya – Europa, Secretari del Patronat de la Fundació Indicis Sostenibilitat i canvi climàtic . President de la Germandat de Poblet; president del consell assessor del Cercle per el Coneixement; conseller de l’assemblea General de la Caixa Sabadell per designació del Ajuntament de Barcelona (Abril 2009). Membre del Comitè d’honor del Institut Catalunya Àfrica, Membre del Club de Roma; anteriorment fou patró de la Fundació FUNITEC, de la Fundació Universitat Ramon LLull, i president del seu Consell executiu, patró de la Fundació Viure la Mediterrània; secretaria f¡general i president de l’associació Cercle per el Coneixement (del 2001 al 2007).
Els meus interessos
Rss Rss