e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

11 de Setembre de 2013

Un Full de ruta clar

Darrerament hi ha qui critica al President Mas insinuant que nacionalment pot estar fent passos enrere. D’altres tenen aquella pressa adolescent per menjar-se la vida aqueixalades sense pensar que tot te causes i tot teconseqüències.  Ens trobem en un punt de la historia del nostre país de vital importància, un punt que marcarà la vida de les generacions presents i futures i per tant nacionalment cal fer molt i cal fer-ho molt bé.

Altres experiències no reeixides que ens han precedit en aquest terreny ens ensenyaren que no podíem repetir errors; per tant les presses , les ganes de marcar...perfil i o pit, el no pensar en les conseqüències les hauríem d’aparcar.

De moment la realitat de tot plegat és que l’actual MH President de la Generalitat, és l’únic president ens els darrers trenta anys de democràcia que ha marcat un full de ruta clar cap a l’alliberament nacional, l’estat propi, la independència d’aquest país. Mai cap altre president havia gosat a determinar un termini per marcar data i preguntes  a una consulta sobre el futur nacional d’aquest país. Mai cap altre president havia marcat un full de ruta tant clar, la consulta s’ha de fer dins del marc legal, dialogadament i preferiblement abans de finalitzar el 2014 i per això tenim fins a 5 possibilitats i marcs legals segons el ConsellAssessor per la Transició Nacional, mai cap president de la Generalitat  havia anunciat que si no és possible fer  la consulta via els marcs legals existents perquè l’estat s´hi oposa, està disposat a convocar eleccions plebiscitàries, perquè ell es l’únic que les pot convocar i per tant l’únic i màxim responsable, amb tot el que comporta portar a terme aquesta decisió. Per tant mai cap altre MH President de la Generalitat o alt càrrec del govern havia explicitat, exposat la seva voluntat de portar aquest país molt lluny nacionalment parlant i havia actuat amb decisió, claredat i  rotunditat .

Així doncs  visquem aquest moment històric nacional  tant excitant amb passió i molta intel·ligència, de nosaltres depèn que aquesta única oportunitat que tindrem, acabi reeixint!

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
899
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR