e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

03 d'Octubre de 2012

Treballant per la dignitat de les persones

En un moment històric com el que estem vivint, hi ha qui en lloc de fer pinya segueix amb la voluntat obtusa d’erosionar el govern amb la cantarella de sempre… la paràlisi governamental davant la crisi. I s’ha de voler ser cec per no veure que el govern de la Generalitat segueix treballant sense parar mentre succeeixen esdeveniments històrics després dels quals res será igual.


l’Honorable Conseller Cleries, gran persona, l’obsessió del qual es treballar per les persones,  deia en l’acte de  presentació del Pacte contra la Pobresa…. “el gran tresor que honora una nació es poder-hi viure amb dignitat i la dignitat es el nord del pacte contra la pobresa.”  Des de fa temps que el Govern treballa per la eradicació de la exclusió social, enguany el govern haurà destinat 426 Milions d’€ per lluitar contra la pobresa, quantitat que equival quasi al 20% del pressupost del Departament de Benestar i Família, encara que hi hagi qui encara s’entesti en esbombar que el govern no destina recursos a aquesta lluita. Potser si d’altres haguessin invertit en prevenció no ens trobaríem amb situacions extremes. Quan no s’aposta  per la prevenció, en el camp de la dignitat de les persones, no es te cap tipus d’autoritat moral per criticar, ni per difamar com estan acostumats a fer aquells qui res preveien…


La lluita contra la pobresa a d’esser una lluita comuna i en aquest sentit el govern també la setmana passada, va signar un acord de col·laboració amb el  tercer sector social. Treballant Plegats, unint esforços , com aquest govern ha tingut voluntat d’actuar en el camp de l’atenció social, podem augmentar la efectivitat del servei i l’atenció que cal donar en aquests moments.


El govern també treballa en aquests moments en la redacció del projecte de llei de l’autonomia personal , el pla de famílies, el pacte per la infància i la llei d’accessibilitat, a banda molts d’altres  temes per  intentar assolir que les persones puguin viure en dignitat.


Ja ho veuen, mentre uns s’entesten en difondre que el govern no fa res, el govern segueix treballant, per la dignitat de  Catalunya tant humanament com nacional. La lluita social i la nacional no es poden dissociar amb els recursos que genera Catalunya i unes estructures d’estat solides i pròpies es podria donar la resposta que es mereixen els ciutadans i ciutadanes del nostre país. A més sobirania de Catalunya mes benestar social per la seva gent.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1631
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR