e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

12 de Juny de 2015

Tot torna

sEm pensava que ja res em podia sorprendre en política, però com sempre anava errada.

La nova política, aquella que consistia en fer les coses diferents; en fer-ho tot bé, en fer-ho tot a través de les persones i per a les persones; en fer-ho tot possible; en fer fora la casta i la màfia; en renovar els equips per persones dignes i fresques, en obrir les finestres de l'ajuntament de bat a bat perquè hi entrés un aire nou, fresc i pur; aquella nova política  està resultant ser la política gestionada per aquells que van estar a l'ajuntament durant tres dècades aproximadament. Col·locar persones que ja  han gestionat la política municipal i que ho van fer tan i tan bé que fa 4 anys els van fer fora. La nova política deu consistir en  tornar a introduir la casta, la caspa i alguns exmilitants del que també deuen considerar màfia perquè en tenen uns quants de processats. Deu consistir en tancar les finestres amb clau i forrellat no sigui que els entrés un cop d'aire i no els deixés fer tal com es feia fa quatre anys.

Vaja la nova política dels guanyem podem en comú deu ser nova per fora, façana i postureig, però per dins fa pinta de ser tan rància com la practicada durant trenta anys. La Colau deu haver oblidat que tots aquests que està col.locant eren tan bons, nets, purs i nous que fa quatre anys els ciutadans els van enviar carrer.

Els felicito perquè han guanyat les eleccions i els toca governar, però a mi no m'enganyen; això no és la nova política i és que de fet no hi pot haver nova política quan hi ha regidores que la major part de la seva vida l'han passat entre càrrecs electes que els ha proporcionat l'antiga política.

Bé, esperem que la nova política no sigui només gesticulació, no sigui que la nova política es tan nova que és incapaç de gestionar i ho han de fer els de la vella política tal com l'executaven trenta anys enrera.

Si és que ja ho diuen les àvies: "Tot torna....".

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
938
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR