e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

20 de Gener de 2014

Sensibilitats socials i voluntat social ferma

A la gent de Convergència se’ns ha acusat de no governar, de no prendre decisions, de centrar-nos exclusivament en el procés nacional o simplement de no afrontar la realitat. 

En aquests moments, on la rabiosa actualitat està centrada en possibles expulsions d’aquells qui defensen la democràcia en estat pur, és a dir, el dret a decidir. En moments, on altres denuncien el govern per invertir en mesures de radicalitat democràtica, entorpint i retardant el tràmit parlamentari dels pressupostos que inverteixen el tant per cent més notable de la historia en política social.

El govern d’aquest país segueix demostrant,  no només la seva sensibilitat social parlant o proposant certs plantejament; sinó que demostra la seva voluntat social en l’obra de govern amb el pressupost de 2014, el qual es dota de 91M€ més per pobresa. O dotant, de manera pionera, el nostre país amb un pacte per a la infància que tracta aquesta determinant etapa de la vida des de la transversalitat que requereix; o bé, treballant definitivament, d’una manera participada, amb el sector i experts que tracten el dia a dia de la vulnerabilitat de les persones sense recursos, per presentar en breu el pacte contra la pobresa posant sobre la taula actuacions concretes per lluitar contra la exclusió social; o apostant decididament per desenvolupar la llei de drets i oportunitats de la infància i la adolescència, aprovant decrets com el de consells de participació infantil, on els infants participaran en la presa de decisions que els afecta. 

Per tant, queda palès que a banda de la sensibilitat social del propi relat polític, que altres també tenen; el govern ha passat a l’acció, amb fets i desenvolupament de polítiques concretes demostrant la voluntat social política. En definitiva, hem passat del relat als fets, amb polítiques concretes demostrant la voluntat social i política.
 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1225
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR