e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

26 de Setembre de 2011

Gràcies a l’actual govern nacionalista d’aquest país, els catalans i les catalanes han pogut descobrir quin era l’objectiu real de la RMI o famosa PIRMI. Han pogut descobrir que l’antic govern tripartit no tan sols estirava més el braç que la màniga, sinó que era capaç de desvirtuar un programa com la PIRMI duplicant i triplicant en poc temps el nombre d’usuaris amb perfils i problemes que res tenien a veure amb els que pretén solucionar l’esperit del programa de renda mínima que es va crear durant els governs de Jordi Pujol. Però no tenint-ne prou, els “Tripartits” aquest estiu han volgut utilitzar la PIRMI per reinserir-se, els uns governamentalment i els altres políticament.

Aquest estiu vàrem poder veure com PSC, ERC i ICV tornaven a confondre l’objectiu principal de la RMI i, en comptes de la reinserció social varen voler obtenir-ne un altre tipus de reinserció. El PSC i ERC, destrossats internament, varen voler utilitzar la PIRMI per reinserir-se políticament, varen pensar que atacant al govern, per posar ordre allà on ells varen perdre els papers, els donaria rèdit polític. I a ICV, on la utopia i el romanticisme polític impregnen el seu ideari, varen voler-se reinserir governamentalment, intentant desgastar el Govern, mitjançant aquest encertat ajut per superar l’exclusió social, deixant palès que el fet de perdre la poltrona els ha afectat més del que es pensaven.

Està clar que per l’actual govern d’aquest país no s’hi val a jugar políticament amb aquelles eines que realment poden esser útils per la reinserció d’aquells que socialment no se’n surten. El govern de CIU posa ordre on hi ha desordre, recondueix el malbaratament econòmic i racionalitza els serveis donant serveis públics suficients i de qualitat. El govern nacionalista del nostre país actua pel bé dels ciutadans i no per quedar bé amb el mateixos. La sostenibilitat de les polítiques socials bé val acabar amb la utilització partidista dels recursos públics.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
3483
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR