e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

23 d'Octubre de 2013

Quan la voluntat política, maldestra, de deslegitimar les institucions catalanes, d’escarni encobert al MH President de la Generalitat, de tracte indigne a la màxima institució d’un país, de mofa i desprestigi al President d’un país, es vesteix de problema protocol·lari , són ganes de tractar als catalans de poc intel·ligents, de curts de mires i de “febles” democràticament parlant. Quan el fet que el President Mas, per defensar la dignitat de les màximes institucions catalanes, defensa que com a màxim representant del govern de la Generalitat en un acte n’ha de fer la cloenda, i se n’absenta en cas contrari, és un cas clar de voluntat de defensa d’un país i les seves institucions. Plantejar el que va succeir, o no, a l’acte de

Foment, com un menyspreu del President cap a les dones, es projectar l’actitud que de ben segur hagués tingut algun dels  qui ocupen ministeris a Madrid. És, potser, projectar una visió molt rància de la relació entre homes i dones en política. En definitiva, és no voler entendre que a Catalunya anem uns passos endavant, també en el matèria d’ igualtat entre persones i que a diferencia d’altres nosaltres ens ho creiem.

Quan aquells que mai han defensat la igualtat de drets i oportunitats entre persones per raons de gènere, titllen de masclista algú que ha treballat i apostat perquè el nostre Parlament tingui la primera presidenta de la història, dins la tradició democràtica de la antiga institució en qüestió, perden la raó i es retraten un cop més. Aquests mateixos en la intimitat deuen defensar que per educació i “cavallerositat”, el MHP hauria d’haver-la “consentit”, pel fet de ser una dona.

És una llàstima que hi hagi dones que utilitzin i banalitzin el masclisme d’aquesta manera.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1172
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR