e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

15 d'Octubre de 2014

La sensibilitat social de CDC

Durant temps, alguns han posat en dubte la sensibilitat social de CDC. Fa temps, deien alguns, era per centrar l'obra de Govern en la reactivació econòmica de Catalunya després d'un període llarg dels més foscos de la historia de la democràcia.  I en l'actualitat, segons altres, perquè centrem les polítiques en la retallada de drets de les persones. Sigui dit de passada, drets que es van crear durant els primers governs de CiU.

Doncs bé, per negar un cop més aquesta suposada manca de sensibilitat social de CDC, només caldrà fixar-se en la llei d'accessibilitat que aprovarà avui  el  Parlament de Catalunya en sessió plenària. És un text legal  impulsat pel govern que fa 18 mesos va presentar al Parlament com a projecte de llei, que avança, en gran mesura, a l’hora de garantir l'accés als productes i serveis a les persones amb discapacitat, entre d'altres aspectes. És una llei que millora els drets que es desprenen de la primera llei d'accessibilitat anomenada llei de barreres, que fa deu anys aproximadament plantejà un altre govern, també de CiU. La qual cosa demostra  un cop més que els governs nacionalistes són els que han impulsat lleis que vetllen per la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat.

Els fets demostren la sensibilitat social. I els governs de CiU hauran impulsat dues lleis d'accessibilitat. Sense ànim de frivolitzar, 2 a 0.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1054
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR