e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

27 de Febrer de 2015

Per molt que el Govern s'esforci a intentar implementar mesures per a pal·liar i lluitar contra la pobresa mai li serà reconegut pels polítics que estan a l’oposició. L’oposició va impulsar portar a terme un ple monogràfic sobre pobresa amb el fals pretext que l'executiu patia d’inacció i d’insensibilitat social davant del patiment de les persones.

Prop d'un any després s'han complert i implementat prop d'un 70% de les mesures a què s'instava el Govern i l'altre 30% s’està desenvolupant. Però que el Govern compleixi no agrada a l’oposició i per això repeteixen fins a la sacietat el mantra que el Govern no fa res per millorar la situació de persones en vulnerabilitat.

El Govern any rere any augmenta la dotació pressupostària de la RMI, i ha previst per a l'any 2015 el major pressupost que aquesta prestació hagi registrat en la historia democràtica d'aquest país. Però que el Govern compleixi no agrada a l’oposició i per això repeteixen fins a la sacietat el mantra que el Govern no fa res per millorar la situació de persones en vulnerabilitat.

Que el Govern hagi fet de mediador per tal que més de 3.000 famílies sense recursos puguin seguir gaudint del seu habitatge en procés d'execució hipotecaria, via l'Ofideuta arribant a un acord entre les parts afectades, no deu ser prou motiu per deixar de repetir fins a la sacietat el mantra que el Govern no fa res per millorar la situació de persones en vulnerabilitat.

O que el Govern, per primera vegada a la història, estigui dotant les famílies sense ingressos amb fills a càrrec de beques menjador costejant el 100% del cost per cobrir les necessitats alimentaries bàsiques. Però que el Govern compleixi no agrada a l’oposició i per això repeteixen fins a la sacietat el mantra que el Govern no fa res per millorar la situació de persones en vulnerabilitat

I que el Govern estigui creant un fons econòmic per tal que cap persona sense recursos es quedi sense subministrament energètic  no deu agradar a l’oposició i per això repeteixen fins a la sacietat el mantra que el Govern no fa res per millorar la situació de persones en vulnerabilitat.

Aquestes són mostres que l’oposició no està disposada a reconèixer la feina feta pel Govern en matèria de pobresa, només vol utilitzar els més febles per erosionar el Govern. Perquè si li preocupés, un bri, millorar les condicions de vida de les persones faria pinya amb el govern per millorar allò que com tot a la vida pugui ser perfectible.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1049
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR