e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

12 d'Abril de 2013

Amb mi que no hi comptin

Dijous, 11 d’abril de 2013, són les 15 hores i ara mateix hem acabat un ple parlamentari que lluny de passar a la història perquè hi ha hagut una gran majoria de parlamentaris catalans que hem estat capaços d’acordar que la immersió lingüística a les escoles és una eina fonamental per preservar la cohesió i la igualtat d’oportunitats, pot passar a la història per ser aquell Ple on la voluntat de dos grups parlamentaris, que no són nous al Parlament, amb afany de protagonisme i poques ganes de vetllar per un futur pròsper del nostre país, es van dedicar a barallar-se grollerament mitjançant crits i retrets al més pur estil de les corts espanyoles. De ben segur que aquests grups parlamentaris avui estan satisfets d’haver assolit un dels objectius de legislatura, que no és altra que desprestigiar la política parlamentària catalana i convertir una de les màximes institucions del nostre país en un circ de fireta.

Fa 6 anys que tinc l’honor de poder representar la gent del meu país al Parlament de Catalunya. Fa sis anys que debato, dialogo, negocio i confronto sobre diferents projectes polítics, diferint dels altres però amb absolut respecte per els qui no pensen com jo. I em nego a actuar com els qui estan disposats a guanyar mitjançant la demagògia, l’oportunisme, les males formes, els retrets, els crits i la intransigència, allò que democràticament no els va ser possible.

Amb mi que no hi comptin per desfer un tarannà parlamentari que tants anys i esforços ha costat a aquells qui m’han precedit en la labor del parlamentarisme siguin del color polític que siguin. La majoria de diputats catalans de diferents opcions polítiques hi posarem tot l’esforç , tolerància i intel·ligència per tal de preservar l’esperit democràtic, pacífic i educat  del Parlament de Catalunya.  

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1095
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR