e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

30 de Maig de 2008

Veure, dia rere dia, les contradiccions del Govern de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona sobre la interconnexió de xarxes per resoldre la sequera, és un espectacle lamentable.
En la qüestió del transvasament, el Tripartit està sent víctima de la seva pròpia política. Quan estaven a l’oposició, varen utilitzar l’aigua per fer política, enfrontant persones i territoris amb un interès partidista. Ara, quant es troben ells amb el problema, veuen que la única solució és el transvasament i com no s’atreveixen a assumir les conseqüències dels seus actes, ho emmascaren amb l’emergència quan en realitat és una necessitat estructural, -perquè amb la irregularitat de pluges que en els darrers anys pateix Catalunya, ens hi podem tornar a trobar l’any vinent, o l’altre- i ho emboliquen amb canvis de terminologia per confondre la gent.  
Perquè la terminologia que s’està utilitzant mereix també capítol apart. No era aigua potable, de tota la vida? Ara és aigua de boca. I la interconnexió es refereix a transvasament, no?. Semblen estar més preocupats per trobar paraules que no facin massa evident les seves contradiccions, que en solucionar el problema.
I la gent ja està prou confosa. Només els falta el trist espectacle d’un Govern fent-se oposició a ell mateix. És clar que els ciutadans s’allunyen cada vegada més dels politics veient la  falta de credibilitat del Govern.
Si finalment no es fa el transvasament, condemnaran la ciutat de Barcelona a estar a expenses de si plou o no. I després, tots a córrer.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
12641
1
Comentaris afegits 
Tonet 02-06-2008 - 07:37
Igualada
Trasvassaments SI, pero no del rius,!que trasvassin el TRIPA al fons del mar i de pas que s'enduguin el tripa d'igualada
TORNAR