e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

24 de Setembre de 2015

Votarà pels partits en pro de la Independència:

 • La gent que creu en la seva dignitat 
 • Tothom qui pensa que entre els serveis que ens pot oferir un govern propi i els que (suposadament) ens ofereix el govern que tenim imposat les diferències són molt grans 
 • Tothom qui es considera persona lliure ciutadana d'algun lloc del món i no pas "súbdit" de cap país ni de ningú.
 • Totes aquelles persones que creuen en la veritat i han comprovat que els arguments oposats no són arguments.
 • La gent que pensa que essent ell mateix, el nostre país pot continuar endavant tots aquests projectes i totes aquelles accions de govern iniciades fa més de 150 anys en pro d'una estructura de país modern al servei de les seves persones i del futur i per tant també al servei del medi ambient; accions estroncades tantes i tantes vegades fins ara.

Votarà pels partits oposats a la Independència:

 • Qui s'ha cregut les amenaces que ens han enviat des de més enllà (amenaces que els mateixos que les feien, durant els últims 3 dies han posat atenció en rectificar i en desmentir, però que ja estan llençades i les rectificacions no sempre arriben a tothom)
 • Qui té ganes d'anar a visitar els seus morts utilitzant passaport i que li regirin el cotxe - i no sap que això no passarà mai perquè podrà seguir ananr-hi sense impediments.
 • Qui té ganes de perdre la pensió - i té més possibilitats de perdre-la a Espanya que a Catalunya on, a més de la generalitat, en Rajoy (TV Girona, 23 setembre) ha assegurat que "passi el que passi" no negarà cap pensió.
 • Qui es pensa que "la llei" és el que "imaginen" uns il·luminats que quan els pregunten per "la llei" en concret i sobre paper, o no saben el que vol dir o tiren pilotes fora i no responen. Qui es pensa que "la llei" és allò que es fa "a mida" i que diu sempre el que ells volen que digui. Qui encara creu en contes de fades i ignora que l Constitució ho permet TOT.
 • Els qui han vingut a Catalunya no pas a viure-hi sino a v"iure'n de", és a dir :els colons que mai han pretès formar part de Catalunya si no tractar Catalunya i els catalans com una propietat i uns pobres salvatges a qui esclavitzar
 • Els còmplices de les amenaces i dels enganys i que, de fet, són ler persones més perilloses, perquè saben que tot argument del "no" està basat en la mentida o en la intimidació dels altres, i basen la seva manera de viure en causar mal als altres i aprofitar-se'n; no menteixen ni amenacen però s'aprofiten totalment dels efectes de les mentides i de les amenaces i per això, podem repetir-ho, són còmplices i són males persones. Després, algun dia, diran allò de "l'obediència deguda"

N'hi ha d'altres:

Els que es consideren salvadors del planeta i han vingut a aquest país sense saber ni a on són però és que no els importa perquè tanmateix tota la seva ideologia és etèria i basada en un suposat benestar de tot l'univers que han de imposar als altres en nom de una incertesa veritat. Aquests normalment no votaven. Ara voten coses etèries i allunyades de qualsevol realitat: de la dels oprimits i de la dels opressors. 

En aquests darrers és millor no confiar. Vés a saber què acaben votant. 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
780
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR