e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

18 d'Abril de 2013

Aquell vespre, quan tornava cap a casa, somiant en el que faria més endavant, un veí la va violar. La va apallissar i li va dir, prepotent "si dius res, la meva família vindrà a buscar-te i us matarem a tota la teva família". Va callar.


Passat un temps, la noia va començar treballar en un lloc força bo. Aquell veí la va anar a veure... "si no em dónes part del teu sou, comentaré a les teves companyes de feina que...". Li va donar part del sou.


Així, lentament, va acabar prostuint-se. El veí li feia de macarró,és clar. No era la vida que ella havia desitjat, això no era el seu projecte de vida. Ara, però, havia perdut contacte amb les amistats, fins i tot amb la pròpia família. Feia carreteres de la xarxa autonòmica, i en algun moment li va passar pel cap escapar-se amb algun "client" internacional, que la portés ben lluny del proxeneta i la seva extensa família de 17 membres. Però ell la tenia ben collada i una vegada de cada dotze que anava a recollir-li els diners, l'estovava ben estovada. "Així no se t'acudirà portar-me mai la contrària, no pensaràs mai en escapar" li va dir, amb aquella seguretat de saber que la trobaria en qualsevol racó del món - perquè a més, li deixava els diners justos per malviure i pagar-se el menjar.


Fins que va tenir un parell de fills, i entrar en un club, l'Hispania, en deien, propietat del macarró. Allà, pensava, tindria seguretat. Ell ja no l'atonyinaria. Deixar de prostituir-se, això no ho aconseguiria, però al menys podria assegurar-se una teulada, i menjar. Això sí, ara havia de "pagar un deute".
Ara està allà, al club. No sap per què exactament, però quan més clients fa, més deute té amb el proxeneta i més la maltracta ell. Fins i tot de vegades li surt aquell esperit de fer les coses com ell, i ja ha transferit les bufetades cap als seus fills. Ella continua presonera i maltractada, però dintre seu té la satisfacció de veure que algú (els seus propis fills) pateix més encara. Amb això, pensa que sobreviu.
Qui la coneix bé, diu que algun dia ella tindrà un ensurt. Que si segueix acceptant aquests maltractaments, i aquest ritme de vida, aviat pot tenir una crisi d'esgotament. Algunes persones pensen que llavors s'adonarà que està al fons del pou, i que trobarà forces del no-res per poder escapar. Ara que està dins del club i no pas a l'aire lliure, sí.


Algunes persones pensen que, si no s'afanya a marxar aprofitant que de vegades encara pot sortir al carrer, aviat ja no podrà escapar. La trobaran morta en un racó. I aviat ningú no sabrà res d'ella. Només que es deia... començava per C... Ca... Cata..... no, ningú no sap ni si va existir mai.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1004
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR