e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Juny de 2015

 Després d'haver estat candidat de SI a les eleccions de fa gairebé cinc anys, i les de fa quatre anys, i després d'un distanciament de tot durant els següents anys, actualment porto mesos desconnectat absolutament del món de la Polis. Enllestir la tesina, intentar trobar clients, endreçar la casa, i atendre els fills (i, fins fa poc, la mare) han estat una prioritat més important, sobre tot davant d'un conjunt d'incerteses, despropòsits, cercles viciosos i altres característiques del món independentista o més ben dit del pseudoindependentista...


Al llarg d'aquest temps m'he pres les coses amb distància i, com deia un conegut, "el mejor balcón y ponerse a mirar" - el que altres coneguts anomenen "crispetes !"


No tinc comentaris per fer, doncs, de les eleccions municipals. Ni de les votacions d'UDC. Ni del trencament de CiU. Ni de la celebració de VilaWeb amb Mas i Fernàndez.


Penso que de vegades els silencis són bons, que cadascú té les seves ferides i cada curs vol el seu temps i el seu silenci.
Veig, però, que en cada moment hi ha uns actors principals, uns de secundaris, uns que són els "bons" de l'obra i uns que són o volen ser "els dolents" - i uns altres que reben el paper de dolents quan no els pertoca. Que hi ha qui ha volgut prendre un paper i qui ha volgut estar entre bambelines... i qui ha volgut un paper de diva a cops de colze en plena escena.
Veig també que el desenllaç s'apropa. I que avui hi ha dos actors fora de joc. Uns per massa llestos i uns altres per poc llestos.
Per la resta, el temps anirà posant cada cosa en el seu lloc. Barcelona és un monstre indomable, independentment de qui hi governi. Els pactes i les majories tenen la seva lògica il·lògica en qualsevol lloc del nostre país, i qui vulgui un model concret en un lloc ha de disposar-se a acceptar les mateixes regles de joc en qualsevol lloc (i aquesta frase pot anar dedicada a tothom).
Em pregunto on deu estar aquell dirigent d'Unió que l' 11s2011 durant l'ofrena floral dels grups parlamentaris a Rafael de Casanova em va agafar pel coll i em volia atonyinar.
I observo, amb opinió pròpia, que callaré, aquesta sintonia entre el President Mas i el Diputat Fernández. Sintonia que comparo (internament, i callat) amb altres dissintonies del mateix moment.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
452
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR