e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

31 de Març del 2015

Una Millor Barcelona

Una experiència d'avui, una de divendres passat i una de fa dos anys, em fan pensar en les hores que invertim en patir els tràmits municipals, i en la quantitat de maldecaps i angoixes que ens comporten.


Després de la victòria sandinista, una de les primeres proclames que es va fer va ser "No convocarem eleccions !". 
I tothom ho va celebrar amb alegria.
Per què ? Perquè en totes les eleccions anteriors, durant dècades i dècades, s'havia produït tupinada.

Si ara em proposessin "Si guanyem l'alcaldia, despatxarem tots els arquitectes municipals !"... els donaria mig vot. Si em diguessin "a més, farem fora tots els funcionaris !"... els donaria el meu vot sencer.

Per què ? Molt senzill: perquè estic cremat.

Perquè per tallar un pi, a instàncies del municipi, ha calgut primer la presència d'un tècnic de...

Continuar llegint...

27 de Març del 2015

Dia d'aniversari

 

La meva mare arriba avui als seus 90 anys. Fa tres setmanes ho hauríem considerat impossible. A no tenir el cap gens clar (no ha recordat mai els noms dels néts, ni quan van néixer, la primera ja fa 12 anys - i vaig considerar que no calia portar-la a votar, fa cinc anys ja, perquè no sabia què volia dir que jo fos candidat), hi havíem d'afegir problemes circulatoris a les cames (de sempre malament, el fet de portar cinc anys en cadira de rodes amb una fractura no soldada li ha accentuat el problema), que es van agreujar amb els anticoagulants que li van administrar.
Fa tres setmanes la meva mare entrava a Urgències amb un blau gegant a la cuixa, un altre al colze, un d'immens a la panxa i un de petit al cap: s'estava dessagnant, per dins, i, amb nerviosisme, un metge només va arribar a dir-me "és greu".
L'entrada va ser dura: mig desorientada, i amb el seu rellotge biològic fet...

Continuar llegint...