e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

05 de Setembre de 2016

 

Mariano Rajoy segueix en els seus tretze per tal d'aconseguir la investidura. Es fa el sord quan comprova que els seus índexs d'acceptació estan sota mínims i que el refús que té la seva figura política és molt elevat, i la solitud de la seva majoria minoritària es va fer palesa en el recent debat d'investidura on, fins i tot els suports que va tenir el votaven amb fàstic, i això que són els seus fills polítics. Al cap i a la fi li han regalat uns vots després de fer un pacte que tots saben que no es compliran. I en aquestes condicions un es pregunta si és seriós tractar de ser president del Gobierno,

Les propostes que va fer en el seu programa d'investidura era un "deja vu" de fa cinc anys quan va prometre l'oro i el moro i va fer tot el contrari, ara torna a parlar d' abaixar impostos, de polítiques socials... però ningú li va comprar el producte entre altes coses per què la seva credibilitat està sota mínims.

Però fins i tot si aconseguís la investidura, aquesta naixeria amb una vida més que efímera per què governar per decret-llei es pot fer durant un cert temps però hi ha lleis -com la dels pressupostos- que cal una majoria parlamentaria i tal com està el pati no veig d' on pot treure els vots- o sigui que l'única sortida que té el PP per mantenir-se en el poder és convocar noves eleccions.

Si de veritat volen unes noves eleccions la pilota no passa pels peus del PP, però fins i tot per aquest partit Rajoy, lluny de ser la solució, s'ha convertit en el problema.

 

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1774
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR