e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

17 de Juliol de 2016

Messi pot condemnar la infanta

Diuen que la justícia és igual per tothom- Fa uns dies l'Audiència Provincial de Barcelona ha condemnat Lionel Messi a 21 mesos de presó per defraudar 4,1 milions d'euros a hisenda. Ja se sap que la ignorància de la llei no eximeix el seu compliment.
El jugador blaugrana ho sap quasi tot de futbol però no està clar que sigui un expert en massa altres coses i molt menys en temes fiscals, "Jo em dedicava a jugar a futbol, confiava en el meu pare i els advocats que havíem decidit que ens portessin les coses" va assegurar en el judici l'argentí. El fiscal no acusava Messi però el jutge el va condemnar perquè "el desconeixement evitable no és un error i no pot provocar una descàrrega de la responsabilitat" i encara afegia que"no pot errar aquell que no té interès en saber".

El fiscal de la infanta Cristina també demana la seva absolució en el cas Noos explicant que la germana del Rei desconeixia totes les maniobres que es feien en aquesta societat i es limitava a fer el que li deia el seu marit, per assegurar que juntament amb Torres eren els únics responsables de la trama, "els altres eren indis d'una pradera".

La infanta és llicenciada en Ciències Polítiques , ha realitzat a Nova York un màster de relacions internacionals fent pràctiques a la seu parisenca de l'Unesco , amen de treballar en la Caixa. Ignoro si la infanta en sap poc o molt de futbo el que sí que sembla clar és que té la formació suficient per saber el que signa- Seguint els raonaments de l'Audiència Provincial de Barcelona la sentència del cas Messi podria tenir efectes col.laterals. Fins i tot serviria la frase de la sentència barcelonina que assegura que "amb la impunitat d'aquests casos es donaria a la ciutadania el missatge de què és preferible inhibir-se que preocupar-se".

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1989
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR