e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

07 de Maig de 2013

I si la infanta fos innocent?

Els jutges han des imputat a la infanta Cristina. Cal suposar que han tingut poderoses raons per fer-ho. Molta gent no ha pogut menys que esbossar un irònic somrís al conèixer la notícia, al cap i a la fi molts donen per fet que la filla del rei alguna cosa tenia que veure amb les activitats dels seu marit. Ha sofert el que ara s'anomena la "pena del telediari".
Sense pressuposar res, un no deixa de sorprendre la rapidesa amb que la justícia ha resolt aquest cas quan és públic i notori que altres persones han viscut un llarg calvari amb la creu de la imputació a sobre. L'espera se'ls ha convertit en angoixant, de tant en tant els seus noms tornaven a sortir als diaris, es gastaven una fortuna amb advocats, els canviava el caràcter i aquest fet repercutia a tota la família. Socialment ja els havien condemnat sense judici.
Desprès de llargues esperes de vegades passava que els jutge els "des imputava", però el mal ja estava fet i la inseguretat personal, l'angoixa familiar, les dificultats per planificar el futur i les despeses que aquesta situació els hi comportava no els hi compensava ningú i els seu bon nom tampoc.
Ara la infanta ha patit -això sí, per poc temps- aquest calvari i possiblement seran molts els que ja l'havien sentenciat i fins i tot hi haurà qui malpensi del procediment judicial i vegi raons politiques que han propiciat aquesta decisió.
Davant d'aquesta condemna indirecta un no pot sinó preguntar-se i si la infanta fos realment innocent? Per extensió aquesta mateixa pregunta la faig extensiva per els altres casos de persones imputades que sovint no tenen la sort de veure normalitzada la situació tan ràpidament, tot i que la justícia, diuen, és igual per a tots.

 

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1608
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR