e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

13 de Juliol de 2009

   

Es partits que formen el Govern de la Generalitat es mostren més que satisfets amb el nou model de finançament. Al cap i a la fi  obtindran uns ingressos  més que considerables.

 

Jo vull sumar-me a aquesta satisfacció i espero que la seva felicitat no sigui sols de cara la galeria. I per fer arribar aquest optimista a tota la ciutadania catalana espero que una de les primeres mesures que prenguin quan rebin aquests diners es acabar amb aquesta discriminació que patim els catalans quan tenim la desgràcia de perdre una persona pròxima i hem de regularitzar administrativament els bens del difunt. Es a dir, acabar amb l´impost sobre successions. Seria una manera d´evidenciar que el nou Estatut beneficia a tots els ciutadans.

 

A bona part d´Espanya han tingut la "delicadesa"  de reduir el mínim el traspàs de bens de familiars directes, aquí a Catalunya el president Montilla ha dit que aquí no era possible treure aquest onerós impost, malgrat la pressió ciutadana per fer-ho, ja que no sols el considera injust si no que a més es discriminatori.

 

Ara rebrem uns milers de milions de l´Estat, no sé si son molts o pocs, per què aquestes quantitats no les controlo. Però e d´esperar que aquests dirigents que s´omplen la boca explicant que hem aconseguit un bon acord (i confio que tinguin raó), ara que tenen el calaix ple, tinguin el petit detall de derogar aquest impost tant contestat per la ciutadania. Per que els catalans volem ser diferents, però no tant.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Menéame

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1537
1
Comentaris afegits 
Carles Puyol (CATALONIA IS NOT SPAIN) 15-07-2009 - 17:21
Amic Orta i de l'e-notícies descarregueu-vos l\'arxiu de RAC1 el programa d\'ahir 14 juliol, El món a RAC1 on parla Xavier Sala Martín a les 9h. Chapeau!!! Visca Catalunya lliure!
TORNAR