e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

22 de Maig de 2013

Acusacions de feixisme

Alguns dirigents del PP ens han sorprès aquests dies utilitzant la paraula "feixista" per atacar les reivindicacions d`una part significativa dels catalans  Com era previsible, determinats mitjans de comunicació els ha faltat temps per fer d’altaveu a aquestes desqualificacions.
No deixa de ser curiós que uns polítics professionals no sàpiguen –o no vulguin saber- la terminologia política i el significat de les paraules. Ara que tant es parla de fracàs escolar podrien mirar el diccionari l’entrada “feixisme” i potser suspendrien.
Dic això per què no deixa de sorprendre que els mateixos que fan aquestes acusacions són els que avalen que María de los Llanos de Luna condecori a membres de la División Azul. O que el PP mai hagi condemnat el règim de Franco com ha demostrat les mil i una vegades que se l’ha convidat a fer-ho. La darrera el dimarts dia 21 quan als populars i la UPD van oposar-se a que es tramités una proposició de llei per declarar el 18 de juliol “Día oficial de condena del franquismo” (seria bo saber que proposa Wert en la seva reforma de l’educació el què s’ha d’explicar de la guerra civil i dels quaranta anys que la van seguir)
Possiblement refusar condemnar el franquisme és una de les poques mostres de coherència dels populars ja que aquesta actitud la mantenen cada cop que tenen oportunitat. En altres casos, malgrat les evidències, segueixen negant que el seu partit es cobressin sobresous (recorden l’enquesta interna que van fer per preguntar si algú havia rebut aquest tipus de complements?). Per no parlar de l’abús que fan d’una majoria absoluta que els hi va donar un programa que està anys llum de la seva actuació governamental.
“Pels seus fets els coneixereu” diu una màxima bíblica, però de moment prefereixen utilitzar aquella altra que afirma que “la millor defensa é un bon atac”.

Tafanera

Blinklist

Fresqui

Del.icio.us

Barrapunto

Digg

Mename

Twitter

Facebook

Afegir un comentari Enviar a un amic  
1817
0
Comentaris afegits 
No hi ha comentaris afegits a aquest article.
TORNAR