e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

25 de Juliol del 2016

Ja s’ho faran

Me'n vaig de vacances amb un sentiment que m´estan prenent el pèl. Hem votat dues vegades i el resultat va ser el que va ser i els tocava als polítics interpretar la voluntat popular i articular fórmules que permetessin governar, però a l'hora de la veritat es dediquen a fer jocs de mans, fixar línies vermelles, posar vetos... En definitiva que el que vàrem decidir a les urnes no serveix per res, ells fan la seva maonesa en els despatxos i de moment se'ls hi està tallant.

Tots parlen en sentit patriòtic però a l'hora de la veritat aquestes promeses sonen d'una manera molt semblant a les que fan per combatre la corrupció.

En política tot és possible i ja diuen que aquesta activitat fa estranys companys de llit, però això s'ha d'explicar i no fer-ho d'amagat sense cap mena de justificació que l'interès partidista, o no va ser això el desviament de...

Continuar llegint...

17 de Juliol del 2016

Messi pot condemnar la infanta

Diuen que la justícia és igual per tothom- Fa uns dies l'Audiència Provincial de Barcelona ha condemnat Lionel Messi a 21 mesos de presó per defraudar 4,1 milions d'euros a hisenda. Ja se sap que la ignorància de la llei no eximeix el seu compliment.
El jugador blaugrana ho sap quasi tot de futbol però no està clar que sigui un expert en massa altres coses i molt menys en temes fiscals, "Jo em dedicava a jugar a futbol, confiava en el meu pare i els advocats que havíem decidit que ens portessin les coses" va assegurar en el judici l'argentí. El fiscal no acusava Messi però el jutge el va condemnar perquè "el desconeixement evitable no és un error i no pot provocar una descàrrega de la responsabilitat" i encara afegia que"no pot errar aquell que no té interès en saber".

El fiscal de la infanta Cristina també demana la seva...

Continuar llegint...

11 de Juliol del 2016

Que tot canviï perquè tot segueixi igual

CDC ha fet el seu congrés fundacional i ha rebatejat amb el nom de Partit Demòcrata Català. És evident que quan un partit afronta una refundació és que tenen seriosos problemes. Una de les possibilitats es donar un nou impuls al projecte amb idees noves i nous plantejaments, però també pot ser una operació de maquillatge.

Sense entrar en la lletra petita que ignoro, començo comentant el nou nom del partit. Deixant de banda la rebequeria de les bases refusant les proposades per la direcció, al final la nova marca no diu res. L'obvietat que és un Partit. Evidentment no poden ser altra cosa que Demòcrates i per trajectòria la formació ha de ser Català. Ara estem acostumats que els nous partits no marquin un signe ideològic -Ciutadans, Podemos, En comú podem... - i d'altres diuen el que no són -Socialistes, Izquierda Unida..

La...

Continuar llegint...

05 de Juliol del 2016

No hi ha dret


Per molts si hi ha una cosa sagrada són les vacances. Ara que molta gent comença a veure's les orelles ha planificat amb temps i il.lusió un viatge. Potser els preparatius són tant o més importants que el viatge en sí, la imaginació els fa somiar amb uns dies feliços.

Però de cop i volta tot s'estronca per culpa de les mancances d'una companyia aèria. Que aquesta et falli en un viatge de negocis està malament, però són vicissituds que quasi van amb el sou, però que et rebentin uns dies que haurien de ser feliços amb tota la família és un delicte social que no es compensa ni em multes ni amb indemnitzacions. I a sobre l'atenció amb els afectats per part de la companyia responsable del desgavell han estat mínimes fins a arribar al punt d'escandaloses. I a més, el temps d'oci s'esmicola en les sales de l'aeroport i es reconverteixen en...

Continuar llegint...