e-Noticies | Blogs blogs e-noticies e-noticies.cat

28 d'Agost del 2013

El dia desprès

La societat civil s’està preparant per la gran mobilització de la Diada. Sembla que serem molts i, com ja va sent habitual, la premsa cavernícola i alguns partits investigaran a fons per trobar indrets on la cadena no s’hagi omplert per parlar de fracàs de l’independentisme... això està en el guió i cada u pot interpretar els fets com vulgui, depèn de les ulleres que es posi.
M’amoïna més les sensacions que tinguin tant els que han fet l’esforç titànics per organitzar la cadena com els milers de ciutadans que donaran suport amb la seva presència a la gran manifestació independentista. A banda de posar l’estelada en el balcó, molts farem turisme patriòtic, ens donarem les mans , cridarem “independència”, fins i tot hi haurà qui aprofitant aquest esdeveniment hauran fet els seu agost amb un merchandising que...

Continuar llegint...

20 d'Agost del 2013

Arguments testiculars

 

Quins arguments democràtics hi ha per evitar què un poble decideixi el seu futur? Segur que n'hi ha però fins ara curiosament no els han fet servir. Tant des del Gobierno com els seus palanganers de les tertúlies dels mitjans paraestatals (o d'estómacs agraïts dels mitjans privats) basen la seva radical oposició als plantejaments d'una part més que significativa amb desqualificacions que a mi em semblen més propi del castís "por cojones"  que amb plantejaments amb un mínim de rigor intel·lectual.

Ara s'acosta l'Onze de Setembre i un cop més previsiblement milers de catalans reivindicaran la independència i una altra vegada veurem com uns responen bé amb el sospitós silenci que els permet anar-nos escanyant o bé amb els ja habituals insults.

Quanta ceguesa política han tingut els jacobins dirigents monclovites...

Continuar llegint...